De prestaties van Switch in Disney Dreamlight Valley hebben prioriteit en Toy Story wordt live bijgewerkt

De prestaties van Switch in Disney Dreamlight Valley hebben prioriteit en Toy Story wordt live bijgewerkt

het is winter Disney Dreamlight Vallei. De sneeuw valt van de boomtakken en het stadsplein staat vol met lichtjes en andere kerstversieringen. Dinsdag heeft Gameloft een nieuwe versie uitgebracht Disney Dreamlight Vallei Update, voeg nieuwe kerstdecoraties en recepten toe samen met de langverwachte Toy Story Modernisering Met geliefde helden Woody en Buzz Lightyear.

de nieuwe Toy Story The Kingdom ontgrendelt Andy’s Childhood Bedroom, verkleint het spel en rekruteert Buzz en Woody om in Dreamlight Valley te wonen – nadat ze hen hebben geholpen bij het opzetten van respectievelijk een Star Command-buitenpost en “Learn the Magic of Childhood Memories”, Volgens Gameloft. Als ze eenmaal in de stad zijn, kun je vriendschap sluiten met de twee poppen, die ook een nieuwe “inwoner van buiten de sterren” naar de stad zullen brengen: Stitch uit Lilo en Stitchvolgens de update-trailer.

Ceremonieel sterrenpad, dat is Disney Dreamlight ValleiJe gevechtspas bevat, als je wilt, tal van vakantie-items die je kunt ontgrendelen door te betalen of te spelen, zoals nieuwe outfits voor Merlin, Mickey en je eigen personage. Er zijn ook andere feestelijke geschenken en versieringen. Elders zijn gratis nieuwe recepten, sneeuwpoppen en kostuums verkrijgbaar. Daarnaast zei Gameloft dat er “feestelijke activiteiten” gepland staan ​​voor later in december.

Gameloft is ook betaald Een heleboel prestatieoplossingen. Nintendo Switch-spelers zullen blij zijn te horen dat de ontwikkelaar een “enorme focus” heeft gelegd op de prestaties van de Nintendo Switch – maar andere platforms zouden ook beter moeten werken. Gameloft zei dat het de laadtijden verkortte, de installatiegrootte verkleinde en geheugenlekken verhelpt die verantwoordelijk zijn voor “verslechterde prestaties en crashes in bepaalde omstandigheden”.

READ  Trial By Fire: Young Kings spelen betekenisvolle wedstrijden op het belangrijkste moment van het seizoen

Voor Steam Deck-spelers, zei Gameloft Disney Dreamlight Vallei Het is nu “volledig compatibel” en geverifieerd door Valve.

Andere Gameloft-kwaliteitsverbeteringen zijn onder meer een betere verdeling van houtbronnen, waardoor wezens meerdere keren per dag kunnen worden gevoerd, en verbeterde selectie bij de Kristoff-bronstand. Zoekopdrachten vol bugs, zoals Sweet Lair en Peacemakers, zijn ook opgelost. Gameloft is eigenaar van een Volg het probleem op Trello Waar spelers problemen met vroege toegang tot spelprestaties kunnen volgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *