Eigenaren van een Polestar 2 kunnen nu 68 pk extra toevoegen aan hun voertuig

Eigenaren van een Polestar 2 kunnen nu 68 pk extra toevoegen aan hun voertuig

Polestar doet mee aan het downloadbare power upgrade-spel, zoals Mercedes-Benz onlangs deed (en Tesla speelt al een tijdje mee), met een draadloze update die 68 pk en 15 lb-ft aan koppel naar de Elke Polestar 2 EV met dubbele motor. Het is natuurlijk niet gratis – eigenaren moeten $ 1.195 betalen om te upgraden, maar Polestar benadrukt dat dit een eenmalige vergoeding is; Het wordt geen jaarabonnement, zoals Mercedes vereist, althans voorlopig. In zijn aankondiging gaat Polestar dieper in op het concept en merkt op hoe de OTA “uitzonderlijke waarde biedt zonder het gedoe van aanmelden” – schoten gelost!

Over schoten gesproken, het extra vermogen zou de 2 extra luiken moeten geven. Polestar zegt dat met de extra 68 pk en 15 lb-ft, de tweemotorige vierwielaangedreven 2 springt van 408 pk en 487 lb -ft tot 476 pk en 502 ft lbs. Dit verlaagt de door de Polestar geclaimde tijd van nul tot 10 km/u met 2 tot 4,2 seconden, en de autofabrikant merkt op dat de kracht in het middenbereik ook is verbeterd, met een acceleratiesprong van 50 naar 120 km/u die een halve seconde sneller gaat met 2,2 seconden. . Polestar voegt eraan toe dat de upgrade ook geen invloed heeft op de Driving Range 2.

Naast het extra vermogen, zegt Polestar dat de nieuwe software ook een set deurstickers bevat die “bijgewerkte vermogensinformatie” aangeven en een launch control-functie, die wordt geactiveerd door tegelijkertijd zowel het rem- als het gaspedaal in te drukken; Laat de rem los, houd je voet op het gaspedaal en ze vliegen weg. Nieuwe eigenaren kunnen desgewenst ook de upgrade toevoegen aan hun Polestar 2-bestellingen door te kiezen voor het Performance-pakket van $ 5.500, dat ook verstelbare Öhlins-dempers, Brembo-remmen en 20-inch lichtmetalen velgen omvat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *