De PS5 DualSense Edge-controller is nu overal verkrijgbaar

De DualSense Edge is de relatief nieuwe elitecontroller van Sony. Gepositioneerd als een antwoord op Microsoft Xbox Elite-serie 2Het biedt professionele functies die je niet zult vinden op een standaard PS5 DualSense-controller. Het heeft verstelbare analoge sticks en knoppen, toewijsbare back-knoppen, profielen en meer.

De afgelopen maand was de DualSense Edge alleen verkrijgbaar vanaf PS directmaar nu kun je het krijgen bij een grote verscheidenheid aan retailers, waaronder AmazoneEn beste koopEn WalmartEn Jim Stop. Met $ 199,99 is het niet voor iedereen, maar als je het naar wens aanpast, kan het je een voorsprong geven in je games.

Waar koop je een DualSense Edge PS5-controller

De DualSense Edge heeft dezelfde functionaliteit als een traditionele PS5-controller, maar biedt tal van extra aanpassingsmogelijkheden voor de premium gamer. Je kunt de toppen van de standaard analoge sticks verwisselen met convexe alternatieven die in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. Je hebt twee verschillende opties voor de terugknoppen: hendels zoals op de Xbox Elite Series 2, of kleine onderdelen.

Een van de belangrijkste kenmerken van elke professionele controller zijn de triggers, en die kregen ook aandacht op de DualSense Edge. Naast elke trigger bevindt zich een stopschuifregelaar waarmee u kunt instellen hoe ver u de trigger moet indrukken om op te nemen. Je kunt standaard, middellange of korte reisafstanden kiezen, het beste om snelle foto’s te maken in competitieve schietspellen.

Het is niet alleen de hardware die de Edge onderscheidt van de standaard DualSense-controller. Als je op een nieuwe functieknop drukt, verschijnt er een overlay in je game waarmee je knoppen kunt toewijzen en deze profielen kunt opslaan voor later gebruik.

READ  PUBG: Battlegrounds' nieuwe kaart, Taego, bevat zelfopstanding en terugkeer

Al deze technologie is ondergebracht in een harde koffer voor eenvoudige opslag en transport. De hoes bevat zelfs een klep waarmee je de console kunt opladen terwijl deze in de hoes zit. Trouwens, de USB-C-oplaadkabel is drie meter lang.

Bekijk voor een volledig overzicht van de controller onze DualSense Edge-recensie, die ik een 9 op 10 kreeg. Niet zo slecht.

Chris Reed is handelsexpert en handelsredacteur voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @medewerker of op een mastodont @tweet.

Written By
More from Aubrey Mason
Masayuki Uemura, maker van NES en SNES, is overleden
Foto: Nintendo Live / Saim Ahmed Er werd onthuld dat Masayuki Uemura,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *