De Raptors-wedstrijd in Chicago is uitgesteld en Toronto is er niet in geslaagd om minstens 8 spelers in de NBA te krijgen

  • De Raptors-wedstrijd in Chicago is uitgesteld en Toronto kan niet ten minste 8 spelers inschrijven
  • Laval heeft de kans ontzegd om voor het tweede jaar op rij het AHL All-Stars-evenement te organiseren
  • Nets vs Trail Blazers-wedstrijd uitgesteld vanwege uitputting van het team

De NBA heeft de wedstrijd in Toronto van vanavond in Chicago uitgesteld omdat de Raptors niet over de benodigde acht spelers beschikken.

De aankondiging van de NBA komt een dag nadat de Raptors vier spelers hebben toegevoegd aan de COVID-19-protocollen van de competitie, waardoor ze in totaal zeven spelers buitenspel hebben gezet vanwege redenen die verband houden met het nieuwe coronavirus.

Een woordvoerder van Raptors bevestigde woensdag dat spits OG Anunoby de achtste speler in de selectie is geworden die deelneemt aan de COVID-19-protocollen van de competitie. Anonobi was net terug van een linkerheupindex die hem 13 wedstrijden buitenhield.

Fred Van Vliet, Malachy Flynn, Scotty Barnes en Precious Uchiwa werden gisteren toegevoegd en voegden zich bij Gary Trent Jr., Pascal Siakam en Dalano Banton. Bovendien komt het Kim Birch-centrum uit de gezwollen knie.

De Raptors probeerden nummers op te bouwen door verschillende spelers uit de G-League te contracteren onder de hardheidsclausule van de NBA.

Nick Stauskas is getekend vanuit Mississauga en Ont. en Brandon Goodwin, Joanne Morgan en Tremont Waters door de G-League Raptors onder de hardheidsclausule van de NBA.

Het is de derde wedstrijd die de Raptors hebben uitgesteld, samen met de thuiswedstrijd van maandag tegen Orlando en een thuiswedstrijd met de Bulls op 13 december.

READ  NYT-kruiswoordraadselhints: verliezer van Truman in 1948

AHL annuleert zijn All-Star-evenement in Laval, Kew.

De All-Star Classic van de American Hockey League die begin volgend jaar in Laval, Kew moet plaatsvinden, is geannuleerd vanwege zorgen over de COVID-19-pandemie.

Het evenement was oorspronkelijk gepland voor 6-7 februari op Place Bell, de thuisbasis van de Laval-raket. Het team is de AHL-tak van de Montreal Canadiens in de NHL.

Het is het tweede jaar op rij dat het All-Star-evenement, dat oorspronkelijk in Laval zou plaatsvinden, is afgelast. De All-Star Classic 2021 is uitgesteld nadat de start van het AHL-seizoen 2020-21 was uitgesteld tot 4 december 2020 vanwege zorgen over een pandemie.

AHL President en CEO Scott Howson zei dat hij vastbesloten is om de All-Star Classic in de toekomst naar Laval te brengen.

De laatste AHL All-Star game die in Canada werd gespeeld was in 2014 in het Mile One Center in St. John’s, Nederland.

Nets vs Trail Blazers wedstrijd uitgesteld

De wedstrijd van de Brooklyn Nets tegen de Portland Trail Blazers van donderdag is uitgesteld omdat de Nets niet over het vereiste aantal spelers beschikken, zei de National Basketball Association woensdag, te midden van een piek in gevallen van coronavirus.

De National Basketball Association zei op haar website dat de Nets vanaf dinsdag 10 spelers hebben op basis van gezondheids- en veiligheidsprotocollen.

“The Nets hebben niet de acht spelers die nodig zijn in de competitie om de wedstrijd tegen de Trail Blazers voort te zetten”, aldus de National Basketball Association in een verklaring. De wedstrijd zou plaatsvinden in Portland.

READ  De nieuwe jailbreak van PlayStation 4 is een groot probleem, het zou ook op PS5 kunnen werken

Ondanks een piek in COVID-19-gevallen, zei NBA-commissaris Adam Silver dat de competitie geen plannen heeft om het seizoen te stoppen.

More from Madison Garrett
Stardew Valley mod maakt jagen gemakkelijker in het spel
Stardu-vallei Het is het spel dat blijft geven. Waar Gelanceerd in 2016,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *