De reden voor de laatste wijziging wordt onthuld voor ontwikkeling

Vorige week dook een nieuw rapport op dat ontwikkelaar Naughty Dog in de pijplijn zat Maak het origineel opnieuw De laatste van ons Voor PlayStation 5-apparaten​ Hoewel dit spel een spel is waar velen dol op zijn, was het nieuws Het stuitte grotendeels op een terugslag Van degenen die dachten dat PlayStation niet zou moeten zoeken naar een game die niet eens verouderd is. Nu is er nieuwe informatie naar boven gekomen die beter verklaart waarom Naughty Dog blijkbaar aan dit project werkt.

In een nieuwe aflevering van MinnMax ShowBloomberg-verslaggever Jason Schreyer die dit nieuws oorspronkelijk onthulde De laatste van ons Remake vorige week hebben we het meer gehad over de reden voor de trend die Naughty Dog doormaakt. In feite zei Schreier dat de reden dat de studio de game herwerkte, was omdat veel van de medewerkers van de studio op dat moment niets anders te doen hadden. Er wordt gezegd dat de ontwikkelaar momenteel in pre-productie is met een aantal van zijn toekomstige projecten, en als zodanig hebben ambtenaren van Naughty Dog niet veel werk, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om over te stappen naar deze nieuwe versie.

Om dit verder te illustreren: preproductie is een proces waarin de eerste ideeën voor videogames volledig worden gerealiseerd. Dit omvat het afronden van elementen zoals verhaal, personages, kunst en de wereld die in een bepaald videogame te vinden zijn. Maar totdat deze aspecten volledig zijn vastgelegd, is het voor ontwikkelaars moeilijk om aan een game te werken waarvoor ze hun visie nog niet hebben afgerond. Als zodanig is het, totdat de productie van een geheel nieuwe game daadwerkelijk begint, moeilijk voor de hele studio, vooral voor een studio ter grootte van Naughty Dog, om al zijn ontwikkelaars aan een game te laten werken die zich nog in deze constructiefase bevindt.

READ  Deadly Premonition 2 komt dit jaar naar Steam

Met dit in gedachten, stel ik me voor dat veel fans het prima zouden vinden als Naughty Dog opnieuw wil produceren. De laatste van ons​ Hoewel het misschien te vroeg lijkt om het genre opnieuw te maken, was het idee om de originele game te zien draaien in de engine waarin werd gevonden We hebben het tweede deel geduurd Klinkt niet erg spannend. Wat betreft wanneer dit project officieel het daglicht zou kunnen zien, weten we nog steeds niet. Misschien zullen PlayStation en Sony de game later in 2021 officieel onthullen.

Dus wat vind je van deze hele situatie? Ga je een nieuwe versie van De laatste van ons​ Laat me je mening weten in de reacties of op Twitter op Betrouwbaar

Written By
More from Aubrey Mason

Zijn deze Ubisoft-games achterwaarts compatibel of niet op PlayStation 5?

Ubisoft lijkt zich weer te hebben uitgesproken. Dit keer gaat het om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *