Epic’s Mega Sale keert terug met gratis NBA 2K21 en deals voor Assassin’s Creed Valhalla, Cyberpunk 2077 en meer

De megapromoties van Epic Games zijn terug in de Epic Games Store en bieden een heleboel kortingen op populaire games, gratis titels en Epic Coupons van $ 10.

U kunt ophalen Trailer te koop Bovenaan dit bericht staat de aankondiging van kortingen Assassin’s Creed Valhalla (25 procent korting), Cyberpunk 2077 (20 procent korting), Detroit: wees een mens (30 procent korting), en Woede 2 (75 procent korting). U kunt meer spellen te koop zien Hier in de Epic Games-winkel.

de eerste Gratis spel dat u kunt claimen NBA 2K21 – Een perfecte titel als je daarna in de stemming bent voor wat virtueel basketbal Thriller die woensdagavond plaatsvindt in de NBA-kwalificatiewedstrijden. Presentatie wordt ook net op tijd gemaakt met NBA-truien komen eraan Het is een elektronisch spel, Die je vanaf vrijdag 21 mei kunt kopen. NBA 2K21 Het is beschikbaar als gratis spel tot en met donderdag 27 mei om 11 uur ET, waarna Epic een nieuw gratis spel onthult. Epic is van plan om elke week een nieuwe gratis game te onthullen, dus misschien wil je de winkel in de gaten houden.

Epic retourneert ook $ 10 Epic Coupons, die automatisch worden toegepast bij het afrekenen op in aanmerking komende games die $ 14,99 of meer kosten. U kunt er volledige details over lezen Epische kortingsbonnen hier.

De grote uitverkoop begint van 20 mei tot en met 17 juni.

READ  De ontwikkelaars van Valheim hebben een echt paard gekocht
Written By
More from Aubrey Mason

De geweldige functie waardoor de iPhone 12 veel, veel sneller aanvoelt

Maar meer dan elke andere nieuwe bel of fluit zou een nieuwe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *