De regering van Rajasthan annuleert UG-, PG-examens in alle staatsuniversiteiten

De regering van Rajasthan annuleert UG-, PG-examens in alle staatsuniversiteiten

Rajasthan CM kondigt annulering van Ug, PG-examens aan alle universiteiten aan (representatieve afbeelding)

New Delhi:

De regering van Rajasthan heeft besloten om dit jaar niet aan alle staatsuniversiteiten undergraduate en postdoctorale examens af te nemen. Rajasthan Chief Minister Ashok Gehlot zei dat de deelstaatregering, met het oog op de coronaviruspandemie, heeft besloten dit jaar alle universitaire examens af te gelasten. De beslissing werd genomen na een bijeenkomst op hoog niveau in zijn woning.

De beslissing is van toepassing op alle universiteiten, hogescholen en technische onderwijsinstellingen in de staat.

Alle studenten zouden zonder examens worden gepromoveerd tot volgend jaar. De markering gebeurt volgens de richtlijnen van het Ministerie van HRD, die de komende dagen worden uitgegeven.

De beslissing komt slechts een paar dagen nadat Rajasthan University, Jaipur heeft aangekondigd dat RUG- en PG-examens zouden worden gehouden van 15 juli tot 18 augustus 2020.

READ  15 engste baasgevechten in videogames ooit

Ondertussen, staatsminister van Volksgezondheid Dr. Raghu Sharma heeft gezegd dat de staat een testfaciliteit heeft ontwikkeld van 41 duizend monsters per dag, die zal worden verhoogd tot 50 duizend tests per dag.

De COVID-testfaciliteit is gestart in 20 districten en zal binnenkort worden gestart in de overige 13 districten van de staat. Ondertussen testten 480 mensen gisteren positief, het hoogste aantal op één dag. Vanmorgen zijn er nog 224 gevallen gemeld.

Universiteit van Rajasthan

Ashok gehlot

Chief Minister van Rajasthan Ashok Gehlot

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *