Bengaluru: politiebureau Malleswaram verzegeld; agent, bewakingstest Covid-19 positief

bangalore police station

Karnataka ontdekte zijn grootste eendaagse piek van 1.839 nieuwe Covid-19-gevallen en 42 gerelateerde dodelijke slachtoffers.Representatief beeld

Het politiebureau van Malleswaram in de noordwestelijke buitenwijk van de stad Bengaluru is op zondag 5 juli afgesloten nadat een agent en een bewaker het coronavirus positief hadden getest.

“Het politiebureau van Malleswaram is afgesloten nadat de politie is opgepakt en de bewaker is positief getest op COVID19”, verklaarde een ambtenaar.

Het incident gebeurde toen Karnataka op zaterdag (4 juli) de grootste piek van één dag van 1.839 nieuwe Covid-19-gevallen en 42 gerelateerde dodelijke slachtoffers ontdekte. Hiermee heeft het totale aantal positieve gevallen in de staat 21.548 bereikt, waaronder 335 doden en 9.244 lozingen.

33 uur vergrendeling in Bengaluru

Wegens het stijgende aantal gevallen van Covid-19 is er in de stad Bengaluru een 33-uurssluiting opgelegd van 20.00 uur op zaterdag tot 05.00 uur op maandag. Eerder heeft Bengaluru de afsluiting op zondag waargenomen, maar deze keer is het strenger.

Bengaluru, commissaris van politie Bhaskar Rao, schreef op Twitter: “Afsluiten begint om 20.00 uur en eindigt maandag om 05.00 uur in de stad Bangalore. Geachte burgers, blijf thuis en vraag niet om uitzonderingen, want dit wordt in ieders belang gedaan , de hemel zal niet vallen als je een dag uitstelt. Oefen alsjeblieft zelfdiscipline en werk mee. Fijne zondag. “

Ook verklaarden de ambtenaren vanaf maandag dat de avondklok begint om 20.00 uur in plaats van eerder om 21.00 uur, maar dat de eindtijd van 05.00 uur in Karnataka blijft.

En alle staatskantoren hebben een vijfdaagse week met zaterdag als feestdag.

READ  De AFC-functionaris ziet deze grote fouten in het spel van Billy Zap

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *