De releasedatum van Final Fantasy 16 werd onthuld in een trailer tijdens Game Awards 2022

De releasedatum van Final Fantasy 16 werd onthuld in een trailer tijdens Game Awards 2022

Final Fantasy 16Het volgende grote deel van de populaire Japanse role-playing game-franchise van Square Enix wordt op 22 juni 2023 uitgebracht op PlayStation 5, zo maakte de uitgever donderdag bekend tijdens een persbericht. De Game Awards 2022.

Square Enix en Final Fantasy 16 Ook brachten ze producer Naoki Yoshida mee nieuwe aanhangwagengetiteld “Revenge”, zit vol actie, intriges en (natuurlijk) het oproepen van gigantische monsters.

Final Fantasy 16 Het speelt zich af in de middeleeuwse sfeer van Valisthea, tegen de achtergrond van Strijdende staten en politieke intriges. in tegenstelling tot Final Fantasy 15zal dit spel niet zijn Avontuur in een open wereld Met metgezellen bestuurd door kunstmatige intelligentie. De film draait om twee broers: Clive Rosefield, een jonge krijger die bekend staat als “Rosaria’s First Shield”, en zijn jongere broer Joshua, een persoon die bekend staat als de “Dominator of the Phoenix”.

Eerdere trailers hebben dat gesuggereerd Final Fantasy 16 Het zal de typische franchise-edelstenen bevatten, zoals gigantische krachtige kristallen, dagvaarding (bekend als Eikons) en veel chocobo’s. De game bevat een real-time “actiegebaseerd” vechtsysteem waarbij het lijkt alsof we een verscheidenheid aan wapens en magische krachten zullen gebruiken, en we zullen in kaiju-achtige gevechten terechtkomen zoals de Icones zelf.

Final Fantasy 16 Het wordt intern ontwikkeld bij Square Enix door het team van Creative Business Unit 3. Yoshida (ook bekend als “Yoshi P”), bekend van zijn werk aan de populaire MMO Final Fantasy 14ook als producer in deze game.

Square Enix heeft dit bevestigd Final Fantasy 16 zullen Exclusief gelanceerd als PlayStation 5-console Het blijft zes maanden exclusief, maar het is nog niet duidelijk wat dat precies betekent voor Windows-pc- en Xbox-platforms.

READ  Microsoft gaat 'laatste fase' in om SMB1-bestandsdeling in Windows 11 uit te schakelen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *