De nieuwe Xbox Insider Alpha-update bevat een nieuwe consolefirmware die problemen verhelpt

De nieuwe Xbox Insider Alpha-update bevat een nieuwe consolefirmware die problemen verhelpt

Microsoft aankondigen Build 2302.221206-2200 Beschikbaarheid van Alpha Ring op Xbox. Deze update bevat met name een nieuwe controllerfirmware die een probleem met het leeglopen van de batterij verhelpt en een probleem waarbij controllers niet meer reageren bij het gebruik van een hoofdtelefoon. De update brengt ook verbeteringen aan de taal, maar er zijn ook enkele oude bekende problemen.

De release-opmerkingen voor deze update zijn als volgt:

Nieuwe functies en ervaringen

We hebben spannend nieuws! Alpha-gebruikers kunnen iets nieuws verwachten in hun Xbox Update-preview.

controle

Een nieuwe versie van de controllerfirmware is vanaf vandaag beschikbaar! De firmware-update bevat de volgende fixes/verbeteringen:

  • Onverwacht langzaam leeglopen van de batterij na het aansluiten en snel loskoppelen van de console met behulp van oplaadbare batterijen.
  • Controllers reageren mogelijk niet meer in sommige games bij gebruik van een headset met 4K, 120 Hz en VRR (Variable Refresh Rate) ingeschakeld.

Er zijn reparaties uitgevoerd

Dankzij het harde werk van onze Xbox-technici zijn we verheugd aan te kondigen dat we de volgende fixes voor deze release hebben geïmplementeerd:

Systeem

  • Verschillende updates om lokale talen correct weer te geven op de console.
    • Opmerking: gebruikers die deelnemen aan het voorbeeld, zien mogelijk “enkele” tekst op de console.

Hoewel het leuk is om te zien dat sommige problemen met Xbox-controllers worden aangepakt, kunnen gebruikers nog steeds een probleem met de console tegenkomen waarbij de controller willekeurig de synchronisatie verliest of de verbinding met de console verbreekt. Microsoft heeft geen oplossing voor dit probleem geboden, maar u dient het bedrijf te informeren als u betrokken bent bij een alfa-ring, zodat het probleem dichterbij kan worden gebracht.

READ  Roadmap voor de ontwikkeling van Ghostrunner aangekondigd; De releases van de PS5- en Xbox-serie worden dit najaar uitgebracht

Voor degenen die het nog niet weten: de Alpha-aflevering is een van de twee afleveringen die alleen op uitnodiging beschikbaar zijn in het Xbox Insider-programma. U kunt voor deze aflevering worden uitgenodigd door uw Omega-, Delta- en Beta-afleveringen te doorlopen door Microsoft nuttige feedback te geven. Hopelijk duurt het niet lang voordat firmware-updates voor consoles doorsijpelen naar stabiele Xbox-softwarereleases.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *