De releasedatum van Zenless Zone Zero is officieel onthuld en komt heel dichtbij

De releasedatum van Zenless Zone Zero is officieel onthuld en komt heel dichtbij

de Zenlis nulgebied De releasedatum is eindelijk bekend gemaakt, aangezien de HoYoverse-trilogie binnenkort voltooid zal zijn. Als Honkai Star Rail en Genshin Impact nooit jouw ding klonken, maar de heldere sciencefiction van New Eridu net zoveel indruk op je maakte als op mij, zul je blij zijn te weten dat je niet lang hoeft te wachten om te spelen.

Dat klopt, HoYoverse heeft ons eindelijk een releasedatum gegeven voor Zenless Zone Zero, met de nieuwe gacha-game voor de deur. Nadat we moeite hebben gehad om aan een van de bèta's te komen, is de aanstaande lancering een leuke verrassing, maar dat betekent niet dat we geen geduld nodig hebben voordat we Zenless Zone Zero in handen krijgen.

Nadat een lek in de App Store van Apple ten onrechte de releasedatum bleek te tonen, kunnen we deze nu bevestigen Zenless Zone Zero komt op donderdag 4 juli naar pc en PS5.

ZZZ ondersteunt bij de lancering ook cross-play en cross-progressie, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen de pc op kantoor en de PS5 in de woonkamer. Het laatste wat ik na acht uur achter mijn bureau wil doen, is een game op exact dezelfde plek blijven spelen, dus gemakkelijk kunnen wisselen tussen de twee platforms zal erg handig zijn.

Dankzij het enorme aantal pre-registraties ontvangen alle spelers ook een aantal gratis bonussen van Zenless Zone Zero, maar er is nog een mijlpaal van 40 miljoen registraties die moeten worden bereikt – met 12 aangeboden sleutelbalken om je te helpen meer personages te ontgrendelen als we daarheen gaan .

READ  Vodeo 'Beast Breaker'-games komen deze zomer naar de pc en schakelen over

Naarmate de releasedatum van ZZZ nadert, kunt u uw interesse vooraf registreren hier Om er zeker van te zijn dat u klaar bent om op de eerste dag al die gratis beloningen te ontvangen. Dat deed ik, en ik kan echt niet wachten om erin te duiken.

Terwijl je je voorbereidt om New Eridu City binnen te duiken, hebben we alle Zenless Zone Zero-codes die je ooit nodig zult hebben, informatie over aankomende Zenless Zone Zero-evenementen, samen met een Zenless Zone Zero-niveaulijst met alle personages.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen kunt u onze website raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *