Stopt Netflix offline downloads voor Windows-gebruikers?

Stopt Netflix offline downloads voor Windows-gebruikers?

Zal Netflix een einde maken aan het offline downloaden van webprogramma's en films voor Windows-gebruikers? Hier is alles wat u moet weten.

Netflix schakelt mogelijk offline downloads uit in de Windows-app: wat gebruikers moeten weten

NetflixDe offline downloadfunctie is altijd een redder in nood geweest tijdens het reizen of in gebieden waar geen internettoegang is. Het belangrijkste kenmerk van Netflix is ​​de mogelijkheid om programma's en films te downloaden om offline te bekijken, wat vooral handig is voor degenen die geen constante internetverbinding hebben. Het lijkt er echter op dat dit comfort binnenkort kan veranderen. Recente rapporten geven aan dat Netflix deze functie binnenkort van zijn systeem kan verwijderen ramen programma.

Volgens een bericht op sociale mediaplatform X (voorheen bekend als Twitter) is Netflix van plan zijn Windows-app te updaten. Gebruiker Artem Russakovskii deelde een waarschuwing van de app met de tekst: “Binnenkort beschikbaar: een nieuwe Windows-app-ervaring. Update omvat toegang tot live-evenementen, compatibiliteit met door advertenties ondersteunde abonnementen en meer! Downloads worden niet langer ondersteund, maar u kunt doorgaan om tv-programma's en films te bekijken zonder verbinding te maken met internet op een ondersteund mobiel apparaat.”

Hoewel de waarschuwing van Russakovskii het verwijderen van de downloadfunctie vermeldt, deelde een andere gebruiker, Trevor62271128, een soortgelijke waarschuwing zonder deze woorden. Dit heeft tot verwarring geleid over de vraag of de functie daadwerkelijk zal worden verwijderd en of deze waarschuwingen deel uitmaken van het testproces van Netflix.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *