De releasetijd van Call of Duty seizoen 3 en de tijd van het Warzone-evenement zijn bevestigd

Call of Duty: Black Ops – Cold War Season 3 releasedatum is vastgesteld op 20 april, maar Warzone Seizoen 3 zal de volgende dag niet halen – waarschijnlijk verklaart dit het verwachte einde van het seizoen dat Verdansk zal veranderen in ( soort van tenminste) kaart Nieuw. Activision heeft volledige operationele timingdetails voor beide games verstrekt, dus hier is wat u moet weten.

De update van seizoen 3 van de Koude Oorlog arriveert op 20 april om 21.00 uur PDT of 21 april om middernacht EST / 05.00 uur GMT. Op pc is deze update 13,1 GB – een minder belachelijke patchgrootte dan sommige Call of Duty-updates – en je kunt naar Officiële site Voor details over consolecorrecties.

Operatie Rapid Sunder, wat de naam lijkt te zijn van het Warzone-evenement, begint op 21 april om 12.00 uur PDT / 15.00 uur EDT / 20.00 uur GMT. Hier zegt Activision dat het “aanbevolen is om je schema voor de week op te ruimen en jezelf voor te bereiden op de spiraal van absolute chaos binnen Warzone”, dus verwacht dat er iets groots zal beginnen op de nieuwe kaart.

De relevante Warzone-update wordt gelanceerd op 21 april om 21.00 uur PDT, of 22 april om middernacht EST / 05.00 uur GMT, een paar uur nadat het evenement is begonnen.

Bekijk onze gidsen voor de beste ZRG 20 mm Warzone-pistolen of de beste Akimbo-pistolen in Warzone als je je spel voor het nieuwe seizoen wilt verbeteren.

READ  Steun SpecialEffect met de Humble One Special Day-bundel van dit jaar

Written By
More from Max Mcgee

Bij de crash van Air India in Kerala komen er drie om het leven nadat het vliegtuig van de landingsbaan glijdt

Volgens CV Anand, inspecteur-generaal van de Central Industrial Security Force, stierven minstens...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *