Psychonauts 2 is intern speelbaar en komt later dit jaar

Double Fine onthulde dat Psychonauts 2 in speelbare staat is en dit jaar komt, en zoals we vandaag vieren de 16e verjaardag van de originele game Dubbel fijn Twitter-account Hij gaf ook commentaar op de status van het aanstaande vervolg. De tweet “Yes, Psychonauts 2 this year” begint, alvorens duidelijk te maken dat een specifieke datum op dit moment niet kan worden gedeeld, of dat de auteur van de tweet zal lijden aan een “mysterieus cactusongeval”.

“Maar het is echt. Het is speelbaar. Het komt eraan”, eindigt de tweet.

Dit zou geweldig nieuws zijn voor alle Psychonauts-fans die al meer dan een decennium geduldig wachten op een vervolg. De originele versie uit 2005 is Momenteel 50% korting op SteamAls je Double Fine voor het eerst wilt proberen.

Psychonauts 2 was eerder gekoppeld aan de lancering in 2019 en vervolgens in 2020, voordat het naar 2021 glijdt volgens de Xbox Wire-blog in juli 2020. Gelukkig lijkt dit niet meer het geval te zijn.

In ander Psychonauts 2-nieuws kun je het bekijken Ons interview met Tim Schafer uit december 2020, Die ook een aantal exclusieve illustraties uit de game bevat.

Jordan Oloman is de verkoper van melk en zijn melk is heerlijk. Volg hem op Twitter.

READ  Biffed Jimmy Breslin-quote in John Bolton-boek maakt de zoon van de columnist boos
Written By
More from Aubrey Mason

Na de uitbreiding van het Shivraj Chouhan-kabinet komen er scheuren binnen BJP

Uma Bhaarti wilde de opname van MLA’s van Bundelkhand en haar Lodhi...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *