De resultaten zijn bekend gemaakt op de website ssc.nic.in; Hier is hoe te downloaden

New Delhi | Jagran Onderwijsbureau: De personeelsselectiecommissie heeft de SSC CHSL Tier-II-resultaten voor 2022 bekendgemaakt. Kandidaten die zijn verschenen in het SSC Joint Higher Secondary Level (10+2) Tier 2-examen 2020 kunnen hun resultaten bekijken en downloaden van de officiële website van de commissie – ssc. nic.in.

Studenten moeten er rekening mee houden dat de persoon die het examen gaat annuleren, in aanmerking komt om te verschijnen in de DEST, Schrijftest onder de SSC CHLS 2020 Recruitment. SSC heeft Photo Paper 2 uitgevoerd op 9 januari 2022.

Als u ook aan de test hebt deelgenomen en uw resultaten wilt downloaden, kunt u dit als volgt doen door de eenvoudige stappen te volgen.

SSC CHSL Tier II Resultaat 2022 – Hoe te controleren?

Stap 1: Ga naar de officiële website van de autoriteit – ssc.nic.in.

Stap 2: Op de startpagina van de site vinden kandidaten de link met de tekst “Resultaten” – klik daarop

Stap 3: Nu wordt er een nieuwe pagina geopend onder het tabblad CHSL, klik op de link met de tekst “ Common Higher Secondary Level Examination (10+2) (CHSLE), 2020 (Tier-II): Kandidaten in volgorde komen in aanmerking voor Schrijftoets en DEST’

Stap 4: Het pdf-bestand wordt geopend, zoek uw naam en bestandsnummer op en controleer de resultaten

Opmerking: Download en bewaar het resultaat voor toekomstig gebruik.

Kandidaten moeten weten dat ze vanaf 20 mei 2022 de SSC CHSL Tier-II 2022 Result Scorecards kunnen downloaden van de officiële website. De downloadfaciliteit voor scorekaarten is beschikbaar tot 10 juni 2022.

De DEST-test en schrijven is voor kandidaten die in aanmerking komen voor tests van niveau 2. De resultaten van de DEST- en schrijftest worden bekendgemaakt op 1 juli 2022. Voor meer details wordt kandidaten aangeraden de officiële website van het SSC nauwlettend in de gaten te houden.

READ  Next Generation staat op nummer 1 op Google Play in Taiwan en Hong Kong, gevolgd door Apple App Store Nasdaq: GRVY

Gepost door:
Malika Mahzbin

Written By
More from Eda Greene
Bihar Board 12th Admit Card 2022: Lees hier hoe u deze kunt downloaden
Bihar Board 12th Admit Card 2022 wordt binnenkort vrijgegeven. Kandidaten kunnen de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *