GameSir X2 Mobile Gaming Controller is nu verkrijgbaar

De opkomst van cloudgaming verandert de manier waarop we mobiele games spelen. Nu smartphones groter en krachtiger worden om complexere games aan te kunnen, is de GameSir X2 houdt u voor op de stijgende trend en verbetert uw cloudgame-ervaring.

Ontworpen om een ​​volledige reeks bedieningselementen te bieden en vertraging te minimaliseren om uw gaming te maximaliseren, de GameSir X2 maakt gebruik van een bekabelde verbinding. Met behulp van een innovatieve, beweegbare Type-C-stekker met een instelbaar bereik tot 51 °, zodat u uw mobiele telefoon gemakkelijk kunt aansluiten en loskoppelen om deze tegen beschadiging te beschermen, elimineert de GameSir X2 vrijwel alle vertragingsinvoer zodat u de controle houdt over elke spelsituatie te allen tijde.

De GameSir X2 heeft een gespleten ontwerp – aan elke kant is er een enkele joysticks samen met een set van 4 knoppen. De bedieningsknoppen hebben een levensduur van maximaal 3 miljoen keer drukken – u kunt er zeker van zijn dat uw duimen versleten raken voordat de GameSir X2 doet! Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat uw telefoon veilig wordt vastgehouden dankzij het duurzame rekbare ontwerp en de goed doordachte functies – zoals de zachte rubberen grepen en de opening tussen de telefoon en de X2-eenheid om te zorgen voor luchtcirculatie, zorgen ervoor dat u het beste krijgt game-ervaring te allen tijde.

Het ultralage stroomverbruik zorgt ervoor dat je lang kunt spelen. De GameSir X2 zelf bevat geen batterij en wordt gevoed via de Type-C-poort. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat de X2 tijdens gebruik te veel stroom verbruikt, het superlage stroomverbruik betekent dat hij slechts ongeveer 0,06% van de batterij van de telefoon verbruikt – u merkt het nauwelijks!

READ  USF om 1700 studenten toe te staan ​​Homecoming-game bij te wonen - The Oracle

Heb je ooit een wedstrijd gespeeld terwijl je wenste dat je een record had van een bijzonder goede zet? De toegevoegde screenshot-knop betekent dat je altijd de kans hebt om een ​​snelle momentopname te maken van je beste spelmomenten.

De X2 ondersteunt Microsoft xCloud, Google Stadia, Vortex enzovoort.

De GameSir X2 – u een gewoonweg uitstekende game-ervaring in de cloud bieden.

Beschikbaar van Amazon.co.uk voor £ 69,99.

Wilt u meer nieuws uit de technische wereld voor randapparatuur voor gaming tot hardware Klik Hier

Written By
More from Eda Greene

Onder ons staat kloon bovenaan de mobiele hitlijsten in China

Een Among Us-kloon staat bovenaan de iOS-downloadgrafiek in China, maar er is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *