De Rijksoverheid lanceert een Mijn Data applicatie die alle gegevens over jou bevat

De Nederlandse overheid heeft een nieuwe app uitgebracht; MijnData app, een app van MijnOverheid. De applicatie laat burgers zien welke informatie over hen bekend is. U kunt ook zelf informatie zoeken.

MijnData-app

MijnOverheid heeft een nieuwe app uitgebracht voor Android en Apple iOS. Met de MyData-app kun je de persoonsgegevens inzien die de overheid heeft geregistreerd. Dit betreft bijvoorbeeld informatie over uw auto; Inclusief de vervaltijd van je APK-bestand. Daarnaast toont de applicatie belangrijke gegevens zoals de vervaldatum van een rijbewijs of paspoort. Deze data kunnen ook direct aan de agenda worden toegevoegd, zodat u hieraan herinnerd kunt worden.

Persoonlijke gegevens zoals uw Burgerservicenummer (BSN) en uw woonadres worden weergegeven. Ook kunt u zien welke voertuigen op uw naam staan. Ook informatie over opleidingen en trainingen vind je in de app, evenals het energielabel en de inkomensverklaring van je woning. Als de informatie onjuist is, moet de applicatie u laten zien hoe u bepaalde gegevens kunt instellen of wijzigen.

Naast de BerichtenBox-app en de MijnOverheid-app komt de MyData-app beschikbaar. De app is te gebruiken door alle Nederlanders van 14 jaar en ouder met een actief MijnOverheidsaccount. Inloggen gaat via de DigiD-app, die u mogelijk moet downloaden. Via onderstaande knop is de MyData applicatie te downloaden uit de Google Play Store.

mijn details
mijn details

READ  Een "artistieke tour" langs de winkelpuien van het centrum van Sch├Ânhoven
More from Madison Garrett
Clemson verliest 11 wedstrijden van Virginia, 67-50
Charlottesville, Virginia (AFP) – Hunter Tyson scoorde 17 punten en David Collins...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *