Queens Nintendo 24k Wii is eindelijk te koop

Foto van het artikel getiteld The 24 Karat Gold Nintendo Wii is eindelijk te koop

In 2009 deed THQ een publiciteitscampagne De Nintendo Wii bedekken met 24-karaats goud en proberen het over te dragen aan koningin Elizabeth II. Hare Majesteit heeft de console nooit in handen gekregen, maar nu, na meer dan een jaar veilen, kan ze dat misschien wel.

Ik schreef er vorig jaar al overtoen de console, in handen van een verzamelaar in Nederland, op eBay te koop zou worden aangeboden:

Het is mogelijk dat de koningin de console niet heeft ontvangen –Zoals te zien is in deze uitstekende aflevering van People Make Games—Maar het kwam uiteindelijk in handen van verzamelaar Don, een van de mensen achter de site consolevariations.comDie Ik schreef er al over in 2019.

aankleden Wie is nu “vooruit in het leven” en op zoek naar een nieuwe plek?biedt delen van zijn verzameling te koop aan, met als hoofditem natuurlijk de beruchte Wii, 24 karaats verguld, die hij op eBay vermeldde voor $ 300.000.

De eBay-veiling ging door in oktober 2021 en verzamelde meer dan 700 biedingen, vóór de recente wijziging in het eBay-veilingsbeleid – die de waarde van het item koppelde aan de verkoopgeschiedenis van een gebruiker, in dit geval een “dure console” versus “sommige gewone eBay-account van mensen”—Annuleer de veiling voordat deze is voltooid.

Zes maanden later heeft de huidige eigenaar van de Don-console (die ook de variaties) een oplossing gevonden, met behulp van Veilinghuis Goldin is maar al te blij om de Gold Wii (en het obscure spel dat het oorspronkelijk bedoeld was om te promoten) daar in plaats daarvan op te sommen..

Dit is de lijst van Goldin:

Vanwege het strikte beleid van het berichtenteam van het paleis als het gaat om geschenken, en om veiligheidsredenen, is de console nooit het paleis binnengekomen, laat staan ​​de koningin. Hij werd later naar de kantoren van THQ gestuurd, buiten medeweten van de rest van de wereld, die aannam dat hij zijn eindbestemming had bereikt en het leven van koningen zou leiden. Toen THQ in 2012 failliet ging, viel “The Royal Wii” van de radar en niemand wist echt wat er was gebeurd. Vijf jaar later verscheen het echter weer, nadat het was gekocht door een verzamelaar die gespecialiseerd is in apparaten voor ontwikkelaars, die hij kreeg van een contactpersoon bij THQ. Uiteindelijk heeft hij de console verkocht en sindsdien is hij stilletjes in handen van de coördinator.

Hier tonen we de ultieme Wii-collectie, die speciaal in opdracht van Hare Majesteit de Koningin zelf is gemaakt voor een (enigszins gekke, en uiteindelijk mislukte) marketingstunt, “The Golden Wii”. Console en controller zijn 24 karaats verguld. Beide vertonen lichte gebruikssporen, waarbij de console chips vertoont die verspreid zijn over de vergulding. De bundel bevat de console, één console, een exemplaar van BIG Family Games, een sensorstrip en alle benodigde kabels. De Wii wordt geleverd met een brief die afkomstig is van onze afzender en die de geschiedenis en authenticiteit bevestigt. Mis je kans niet om een ​​uniek Nintendo-spel te bezitten! (Kroonjuwelen niet inbegrepen.)

Biedingen zijn net geopend en ik ben in ieder geval erg benieuwd waar het naartoe gaat. Aan de andere kant is het een Wii met wat goud erop, een grappig verhaal en een echt slechte videogameversie. Het zou iets meer kunnen zijn dan het huidige bod van $ 1.500. Aan de andere kant leven we nu in Een wereld waar Pokemon-kaarten net zoveel kunnen worden verkocht als een flatWie weet hoe lang iemand uiteindelijk zal zijn Bereid om voor dit ding te betalen. Nu de biedingen op 22 mei sluiten, denk ik dat we daar achter zullen komen.

Foto van het artikel getiteld The 24 Karat Gold Nintendo Wii is eindelijk te koop

READ  De beste Nintendo Switch-spellen voor vliegtuigreizen in 2022
Written By
More from Aubrey Mason
Gangnam Style-expressie komt naar Fortnite
Als tijd niets betekent in de huidige staat van de wereld, denk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *