De rode chocobo van Final Fantasy 14 keert terug en vermoordt iedereen

Final Fantasy 14 spelers hebben geen prettige herinneringen aan rode chocobo’s. Ze doken twee jaar geleden voor het eerst op in de MMORPG als onderdeel van een serie Final Fantasy 12-thema-raids genaamd Return to Ivalice. Als onderdeel van een zoektocht had je te maken met een kudde van hen en, eh, het ging niet goed. De karmozijnrode vogels van Final Fantasy 14 zijn teruggekeerd en ze zijn net zo gevaarlijk als altijd.

Patch 5.35 van Final Fantasy XIV introduceert een nieuw gebied genaamd Bozjan Southern Front, dat een uitbreiding is van de vorige Return to Ivalice-raid-serie. Als onderdeel van je avonturen daar kun je vechten namens het Bozjan-verzet in een nieuwe modus genaamd ‘critical engagements’. Dat is allemaal goed en wel, maar een van de vijanden die je kunt tegenkomen is een bepaalde karmozijnrode chocolade, genaamd Red Comet. Het duurde niet lang voordat de verwoestende vermogens van deze vogel bekend werden Reddit en Twitter. Het bewijs zit in de heilige overblijfselen van verschillende spelers die je daar ziet.

Red Comet blijkt een handjevol te zijn als ze je groep opsluiten in een kleine cirkel die ze vaak vullen met verschillende AoE-vaardigheden. Het grootste deel van dit gevecht loopt van punt naar punt en het verminderen van de gezondheid van de chocobo wanneer je kunt.

Dit is niet de eerste keer dat de rode chocobo’s zoveel opschudding hebben veroorzaakt. Ze doken voor het eerst op in Final Fantasy Tactics in een berucht gevecht waar ze gewoon mullered jij met hun meteooraanvallen.

Als je wat hulp nodig hebt om deze heidenen naar beneden te halen, dan misschien onze Final Fantasy XIV Gunbreaker-baan en Final Fantasy XIV Danserbaan gidsen kunnen helpen. Of misschien is er helemaal geen hulp en moeten we ons onderwerpen aan onze nieuwe rode opperheren.

READ  Black Friday 2020-verkoop van consoles en games, deals voor PlayStation 5, Xbox Series X en meer

More from Madison Garrett

Hoe pas je de privacy-instellingen van TikTok aan? – TechGirl

Selecteer een nummer uit de enorme muziekbibliotheek, bedenk een campagneplan voor je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *