Wie is de leider in mobiele games? iOS of Android?

Welke telefoons hebben volgens jou de beste prestaties voor mobiel gamen? Biedt iOS of Android dus betere spelprestaties? De resultaten van de 3DMark WildLife Benchmark die werd gemaakt om deze vragen te beantwoorden, werden gedeeld. Benchmarktests, die vooral gericht zijn op de algemene prestaties van de telefoons, komen nu met de prestatietest die de speler aan de mobiele gaming-kant wordt aangeboden.

Biedt iOS of Android betere mobiele spelprestaties?

Volgens de onlangs gedeelde grafische vergelijking van 3DMark WildLife worden de GPU-prestaties van de telefoons onthuld. Met de toenemende hoeveelheid tijd die mensen besteden aan mobiele games, zijn er miljoenen mensen die echt een betere ervaring willen hebben. Zelfs zonder gaming-telefoon wordt nu verwacht dat de meeste telefoons betere mobiele gaming-prestaties leveren.

De eerder genoemde stresstest meet hoe telefoons presteren bij het langdurig spelen van games. Volgens de resultaten van deze tests, die een interessant resultaat opleverden, is de hoogste score de iPhone SE 2020, die dit jaar werd uitgebracht met 7 duizend 874. De telefoon, die de A13 Bionic-processor met het iOS 14-besturingssysteem heeft, is onder de telefoons die de beste prestaties bieden.

Kijkend naar de tweede rij zien we de iPhone 11 Pro van Apple. De telefoon komt met 7 duizend 800 punten en heeft iOS 14 en A13 Bionic-processor. Op de derde en vierde plaats verschijnt de iPhone weer. Op de derde plaats komt het uit met de iPhone XS Max / iOS 14 en A12 Bionic-processor met 6000 701 punten.

Daaronder komt de iPhone XR uit met de iOS 14 en A12 Bionic-processor met 5000 424 punten. Terwijl de eerste 4 door Apple ondertekende telefoons zijn, is de vijfde plaats de ASUS ROG Phone 3, die erg populair is voor gaming aan de Android-kant. Deze telefoon, die wordt geleverd met Android 10 en Snapdragon 865 Plus, krijgt 4000 253 punten. Net daarachter neemt de Samsung Galaxy S20 Ultra zijn plaats in met 3000 817 punten.

READ  Beste Chrome-extensies om afbeeldingen te downloaden voor 2022

Daaronder staat OnePlus in de top 10 met 8/3 duizend 800 punten, Google Pixel 4 XL / 3,26 26 punten, OnePlus 7T / duizend 802 punten en Google Pixel 5 / duizend 19 punten.

mobiele-game-prestaties-beste-telefoons-ios-mu-android-mi-02

In de FPS-vergelijking komen we veel onveranderlijke ranglijsten tegen. Op de eerste plaats komt de iPhone 11 Pro / 46 fps op de tweede plaats, de iPhone XS Max / 40 fps, en de derde plaats is de iPhone XR / 32 fps. Deze keer staan ​​we voor een Android-telefoon op de vierde plaats. ASUS ROG Phone vervangt het door 3 / 25,5 fps. Op de vijfde plaats verwelkomt de Samsung Galaxy S20 Ultra / 22,9 fps ons.

Volgens de tests in kwestie lijkt de iPhone de leider te zijn, maar er is ook een opmerking. Er wordt gezegd dat iOS niet zo stabiel is tegen Android en iPhones zijn ook “moeilijk”.

Written By
More from Eda Greene
Hoe download ik gratis vuur naar pc of laptop? Lees hier meer over het gratis Fire-downloadproces
Games zijn onderverdeeld in 3 gebieden: mobiele telefoon, console en pc. Deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *