De Samsung One UI 3.1-update brengt geselecteerde krachtige Galaxy S21-functies naar de Galaxy S20-, Galaxy Note20- en Galaxy Z-serie

Nieuwe functies en cameramogelijkheden zijn beschikbaar voor meer Galaxy-gebruikers nu Samsung de One UI 3.1-update lanceert

Samsung Electronics heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwste One UI 3.1-update komt naar de Galaxy S20-serie (Galaxy S20, Galaxy S20 +, Galaxy S20 Ultra en Galaxy S20 FE) en Galaxy Note20-serie (Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra), zoals de Galaxy Z Fold2-serie en Galaxy Z Flip.1 De update, die voor het eerst werd gelanceerd met de Galaxy S21-serie, biedt nieuwe cameramogelijkheden om verbluffende foto’s en video’s vast te leggen en te bewerken en nieuwe slimme functies die het dagelijks leven verbeteren, zodat je meer uit je Galaxy-apparaat kunt halen.

Samsung doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze apparaten gedurende hun hele levenscyclus de nieuwste ervaringen met mobiele apparaten blijven bieden. TM Roh, President en Head of Mobile Communications Business Division, aldus Samsung Electronics. “Na de aankondiging van de derde generatie Android OS-upgrades voor specifieke Galaxy-apparaten, zorgen we ervoor dat we onze klanten krachtige nieuwe functies bieden zodra deze beschikbaar komen. De One UI 3.1-update vertegenwoordigt een belangrijke volgende stap in deze missie.”

Maak dynamische foto’s en video’s met nieuwe slimme camerafuncties

De Galaxy S21 met One UI 3.1 introduceert verbazingwekkende nieuwe camera-innovaties, waardoor het maken van verbluffende foto’s en het maken van professioneel ogende video’s gemakkelijker dan ooit is. Nu kunnen eigenaren van een Galaxy S20 deze functies ervaren met de One UI 3.1-update.

Mis geen moment meer met de Enhancer Neem er een2 Die met slechts één klik verschillende foto- en videoformaten tegelijk vastlegt.

READ  Fire Emblem: Shadow Dragon & The Blade Of Light Switch eShop Bestandsgrootte onthuld
Neem er een

Nadat je je foto hebt gemaakt, wordt de nieuwe One UI 3.1 geïntroduceerd Object gum Hulpmiddel om u te helpen die perfecte foto te maken. Gebruik deze slimme fotobewerkingstool om ongewenste delen van uw foto’s moeiteloos te verwijderen, zonder tijdrovende handmatige bewerking. Als u de afleidende objecten wilt bewerken, klikt u gewoon op het gebied dat u wilt verwijderen en het wordt automatisch geselecteerd en verwijderd.

Update voor Samsung One UI 3.1
Object gum

Een UI 3.1-functies zijn verbeterd Raak autofocus en automatische belichtingsregeling aan3Dit maakt het aanpassen van de focus en helderheid in uw foto’s eenvoudiger dan ooit, zodat u elke keer uw beste foto kunt maken. Door eenvoudigweg naar links of rechts op het scherm te vegen, kunt u nu de helderheid van uw foto aanpassen voordat u een foto maakt.

Update voor Samsung One UI 3.1
Raak autofocus en automatische belichtingsregeling aan

One UI 3.1 introduceert ook de nieuwe versie Opnemen met meerdere microfoons 4 De functie waarmee u in de Pro Video-modus tegelijkertijd audio kunt opnemen via zowel uw telefoon als een aangesloten Bluetooth-apparaat zoals Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds + 5​ Dus of je nu een vlogger bent, een opname vertelt waar je van ver gehoord wilt worden, of een beginnende muzikant bent die de stem van je stem en instrument afzonderlijk wil opnemen om een ​​geluid te krijgen dat professioneler klinkt, met Multi Mic Opnemen kun je creatief zijn en video’s maken Geweldig uiterlijk en geluid.

Update voor Samsung One UI 3.1
Opnemen met meerdere microfoons

Je beste foto’s en favoriete momenten worden opgeslagen in de bijgewerkte galerij6, Die nu uw video’s en foto’s verzamelt en rangschikt in een duidelijke, gemakkelijk te navigeren samenvatting.

Nieuwe slimme functies die uw dagelijkse leven verbeteren

Ga naar uw instellingen om de nieuwe One UI 3.1 te vinden Oogbeschermingsschild7 Modus, die automatisch blauw licht aanpast op basis van het tijdstip van de dag. Als u het Eye Comfort Shield gebruikt, kunt u met warmere tinten ‘s nachts gemakkelijk in slaap vallen en kunt u uw apparaat zo instellen dat de schermkleuren gedurende de dag automatisch worden aangepast of u kunt het schema zelf aanpassen.

READ  Nippon Ichi Software heeft een nieuwe teaser-site voor de titel gelanceerd die een warme uitstraling heeft
Update voor Samsung One UI 3.1
Oogbescherming]

Uw privacy is belangrijk en nu maakt One UI 3.1 het gemakkelijk om te bepalen wat u deelt. Verwijder metagegevens die de locatie van foto’s onthullen voordat u ze deelt of gebruikt Particuliere deelname8Om te bepalen wie toegang heeft tot de inhoud die u verzendt en hoe lang deze beschikbaar is.

Update voor Samsung One UI 3.1
Verwijder locatiegegevens

Met de nieuwe One UI 3.1 op uw apparaten wordt de Galaxy-ecosysteemervaring vloeiend en naadloos. Naast een consistente interface die het schakelen tussen je telefoon en tablet probleemloos maakt, zijn Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds +9Automatische schakelaar De functie betekent dat uw stem u volgt wanneer u tussen Galaxy-apparaten schakelt. Als u video’s op uw telefoon bekijkt of naar uw favoriete nummer of podcast luistert, kunt u genieten van realistischer en meeslepender geluid door uw compatibele telefoon en Galaxy Buds Pro te verbinden dankzij 360 Audio – zodat u in het hart van het luisteren blijft. Ervaring.

Ga naar voor meer informatie over One UI www.samsung.com/one-ui

[1] Eén UI 3.1 is vanaf vandaag beschikbaar op Galaxy S20, Note20-serie, Z Fold2, Z Flip, S10, Note10, Fold, A71, A51, A90, A80, A70 en A50. De beschikbaarheid kan per regio en provider verschillen.
[2] One shot legt foto’s en video’s vast tot 15 seconden.
[3] De functie is beschikbaar via One UI 3.0
[4] Functie is alleen beschikbaar op Galaxy S20-serie, S20 FE-serie, Note20-serie, Z Fold2 en Z Flip 5G. De functie is beschikbaar op Galaxy-smartphones of -tablets met One UI 3.1 of hoger, die kan worden in- en uitgeschakeld in de Bluetooth®-instelling. Vereist dat hetzelfde Samsung-account is geregistreerd op apparaten. De beschikbaarheid van functies kan per app verschillen.
[5] Apart verkocht
[6] De functie is beschikbaar via One UI 3.0
[7] Het Eye Comfort Shield is standaard ‘uit’ en moet worden ingeschakeld in Instellingen. SGS, de wereldleider in certificering, heeft de Galaxy S21-serie oogzorgcertificering toegekend op basis van het vermogen om de schadelijke effecten van blauw licht aanzienlijk te verminderen. Deze certificering is te vinden op www.sgs.com.
[8] De functie voor privé delen werkt tussen Galaxy-smartphones met Android P of hoger. App-download vereist om een ​​privé-deellink te verzenden / ontvangen.
[9] Voor Buds Live en Buds + is een software-update vereist. De software-update start eind februari.

READ  Hier is de Cadillac CT4-V en CT5-V Blackwing 2022 voordat je ze zou moeten zien.
Written By
More from Lesley Curry

Intel Core i9-11900K vs Core i9-10900K 5,2 GHz gelekte overklokbenchmarks, Rocket Lake is langzamer in gaming

Welnu, de nieuwste Intel Core i9-11900K 8 Core Rocket Lake CPU-benchmark is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *