De Samsung One UI 3.1-update introduceert ook krachtige Galaxy S21-functies op de Galaxy S20-serie, Galaxy Note20 en Galaxy Z-serie.

Nieuwe functies en extra cameramogelijkheden zijn nu beschikbaar voor meer Galaxy-gebruikers

Samsung heeft vandaag de nieuwste update voor One UI 3.1 aangekondigd Ook Komt naar de Galaxy S20-serie (Galaxy S20, Galaxy S20 +, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE), Galaxy Note20-serie (Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra), Galaxy Z Fold2-serie en Galaxy Z Flip.[1] Met de update die vanaf vandaag beschikbaar is, kun je als nooit tevoren foto’s en video’s maken en bewerken. Bovendien biedt de upgrade veel extra functies die het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer maken. Met One UI 3.1 kunt u het meeste uit uw Galaxy-smartphone halen.

“ Ons doel is om mensen met een Galaxy te laten genieten van de nieuwste technologische mogelijkheden“Davey Mons, directeur mobiele marketing bij Samsung België zegt:”Daarom is One UI 3.1-upgrade een belangrijke stap. Niet alleen als je er een hebt Galaxy S21, maar ook Galaxy S20, Galaxy Note20 en Galaxy Z Je hebt het beste van het beste. “

Superieure kwaliteit beelden met nieuwe slimme camerafuncties

Dankzij One UI 3.1 introduceert de Galaxy S21 verschillende camera-innovaties waarmee je gemakkelijk geweldige foto’s en video’s kunt maken. Met de upgrade zijn deze ervaringen nu voor veel mensen beschikbaar. Op deze manier mis je geen moment met de verbeterde functionaliteit Neem er een[2]​ Met één klik op de knop maak je meerdere stilstaande en bewegende foto’s. Dan is het aan jou welke je het meest succesvol vindt.

One UI 3.1 introduceert ook de nieuwe tool Object gum. U kunt uw foto in een handomdraai verbeteren zonder handmatige en tijdrovende bewerking. Met de slimme fotobewerkingsfunctie verwijder je van de foto wat je niet wilt zien. Klik gewoon op het gebied dat u wilt bewerken en het wordt automatisch geselecteerd en verwijderd.

READ  tvOS 14.3 beta beschikbaar: bugfixes voor Apple TV

Een gebruikersinterface 3.1 is verbeterd Raak autofocus en automatische belichtingscontroller aan[3], Waarmee u eenvoudig de focus en helderheid van uw foto’s kunt verbeteren. Met een simpele veegbeweging naar links of rechts op het scherm kun je de afbeelding aanpassen en pas klikken als je helemaal tevreden bent.

One UI 3.1 introduceert ook de nieuwe functie Opnemen met meerdere microfoons [4]​ Zo neem je tegelijkertijd audio op via je telefoon en het aangesloten bluetooth apparaat, zoals Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds +. [5]​ Deze functie is bijvoorbeeld ideaal voor vloggers om op afstand een opname te annoteren. Houdt van Opnemen met meerdere microfoons Ideaal voor muzikanten die de beste geluidskwaliteit willen door hun stem en instrumenten afzonderlijk op te nemen. Met deze functie kun je video’s maken die er geweldig uitzien. Perfect om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Sla uw beste foto’s en favoriete momenten op in de bijgewerkte galerij[6]​ Al uw video’s en foto’s zijn gegroepeerd in een duidelijk overzicht dat navigatie eenvoudig maakt.

Slimme nieuwe functies die uw leven verbeteren

In de instellingen vind je de nieuwe One UI 3.1-interface Oogbeschermingsschild[7]Functie die het blauwe licht automatisch aanpast aan de tijd van de dag. De warmere tinten van het Eye Comfort Shield zorgen ervoor dat je ‘s nachts gemakkelijk slaapt. Ook kun je de instellingen aanpassen zodat ze perfect aansluiten op jouw persoonlijke wensen.

Uw privacy is belangrijk, en One UI 3.1 maakt het gemakkelijker dan ooit om te controleren wat u deelt. Hiermee worden metagegevens verwijderd die aangeven waar u zich bevindt van foto’s voordat ze worden gedeeld. Of gebruik Particuliere deelname[8] Om te bepalen wie u toegang geeft tot de inhoud die u indient en voor hoelang deze beschikbaar is.

READ  De nieuwe update van New Horizons is het carnaval

Met de nieuwe One UI 3.1 op je apparaten werkt het Galaxy-ecosysteem soepeler en probleemloos. De stabiele interface maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen telefoon en tablet. gebruik je Automatische schakelaar Op Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds +[9]Vervolgens wordt uw stem naadloos overgebracht van het ene Galaxy-apparaat naar het andere. Met 360 Audio op de Galaxy Buds Pro krijg je ultra-realistisch en meeslepend geluid wanneer je een video bekijkt, naar muziek luistert of podcastt op je smartphone.

Bezoek www.samsung.com/one-ui Voor meer informatie over One UI.

[1] Een UI 3.1 is Van VandaagG Beschikbaar op Van Galaxy S20-serie, Note20-serie, Z Fold2 Bij Z Flip, Van S10 en Note10 Bij Fold, A71, A51, A90, A80, A70 Bij A 50 Apparaten Beschikbaarheid kan variërenriëren Oppervlakte Worden gebruiktZorg

[2] Neem er een Was bijMaak foto’s en video’s Elke 15 secondenNDe.

[3] Dit Eigendom ik bens Beschikbaar rennen Eén gebruikersinterface 3.0

[4] Dit Eigendom is aan het zijn Alleen beschikbaar op S20-serie, S20 FE, Note20-serie, Z-vouw 2 Bij Z Flip 5G. naar Eigendom is aan het zijn Beschikbaar rennen Galaxy-smartphones Van Tabletten hij ontmoette Eén gebruikersinterface 3.1 Of hoogHeruitgave Doos Het kan worden in- of uitgeschakeld in Bluetooth® Instellingenu het is nodig rennen Diverse apparaten met Zelfde Samsung-account Engelogd Zijn Beschikbaarheid van deze functie Keen Ze verschillen per toepassing

[5] Apart verkocht

[6] Deze functie is beschikbaar op Eén gebruikersinterface 3.0

[7] Oogbeschermingsschild toestand De standaardinstelling is “Uit”, en u moet dit instellen in InstellingenIs inTransformatie. SGS, Toonaangevend in de wereld Certificatiebedrijf, Liften Galaxy S21-serie geïntroduceerdVan Oog zorg Certificaat verleend gebaseerd opD op hEn de Energie is aan het zijnVan allemaal sCVermindert dramatisch de effecten van blauw licht. Dit certificaat kan verlopen www.sgs.com Om het te vinden

READ  PlayStation 5-bug: spelers kunnen geen games downloaden!

[8] Particuliere deelname Werkt tussen Galaxy-smartphones hij ontmoette Android P. Van een Een nieuwere versieApp-download vereist voor link voor privé delen Erger dan nodigSpelen / ontvangen.

[9] In een confrontatie Levende toppen Bij Knoppen +, hij is systeem update werkelijkhij is. systeem updateS stMetVanaf eind februariirrigatie.

More from Madison Garrett

kan nu worden gebruikt met Bunq en meer

Betaaldienst Google Pay is nu ook beschikbaar in Nederland. Je kunt nu...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *