De Samsung S95C 65 inch QD-OLED tv krijgt een geweldige korting

De Samsung S95C 65 inch QD-OLED tv krijgt een geweldige korting

Laatst bijgewerkt: 1 oktober 2023 om 08:07 UTC+02:00

De beste tv’s van Samsung hebben geweldige prijzen, maar ze krijgen van tijd tot tijd ook geweldige kortingen, zoals de korting van $ 500 die Samsung nu aanbiedt voor de S95C QD-OLED TV, die doorgaans tussen de $ 2.000 en $ 5.000 kost, afhankelijk van het formaat.

Deze deal duurt slechts één dag en naast de korting van $ 500 biedt Samsung een tegoed van $ 100 aan om een ​​oude tv of monitor in te ruilen. De staat van uw oude tv of monitor maakt niet uit, maar deze moet wel groter zijn dan 24 inch om voor vervanging in aanmerking te komen.

Samsung S95C heeft 4K QD-OLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 144 HzPerfect zwart, 100% kleurvolume, 1500 nits helderheid en antireflectiecoating. De tv is compatibel met technologieën/standaarden zoals HDR10+ Adaptive, HDR10+ Gaming, AMD FreeSync Premium Pro en ALLM (Automatic Low Latency Mode), waardoor hij perfect geschikt is voor alles, van films en video’s tot gaming.

Het scherm wordt aangevuld met 70 W 4.2.2-kanaals luidsprekers, met Q-Symphony 3.0-ondersteuning waardoor de tv tegelijkertijd geluid kan weergeven via compatibele Samsung-luidsprekers en versterkers. Het beschikt ook over OTS+ (Object Sound Tracking+) en Dolby Atmos voor een beter, nauwkeuriger surround-geluid.

Connectiviteitsfuncties omvatten vier HDMI 2.1-poorten, drie USB-poorten, optische audio-uitgang, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1, AirPlay 2, DLNA en Miracast. De tv draait op Tizen en ondersteunt alle populaire apps voor audio- en videostreaming, samen met Alexa, Bixby, Microsoft 365, Samsung Health, Samsung TV+, SmartThings Hub en Wireless DeX.

Last but not least wordt de S95C geleverd met Samsung’s One Connect Box om eenvoudig meerdere apparaten op de tv aan te sluiten en heeft hij een SolarCell-afstandsbediening die draadloos kan opladen via omgevingslicht en radiogolven of via een bekabelde USB-C-verbinding.

READ  17-jarige verdachte GTA 6 lek ontdekt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *