De schurkenbij bleef de voorkant van de beroemde strijdwagen van Skyrim breken

Een gevangene zittend in een paardenkoets uit de openingsscène van Skyrim.

schermafbeelding: Bethesda

Hoe vaak je het ook hebt bekeken SkyrimDe openingsscène van de camper, je hebt hem waarschijnlijk nog niet zo vaak gezien als Nate Purkeypile. Dit komt omdat een mysterieuze entiteit tijdens de productie de wagen uit koers bleef gooien en de ontwikkelaars niet konden achterhalen waarom. De mysterieuze boosdoener? Bij.

Deze introductie is nu populair, maar in die tijd was het het enige waar we aan moesten blijven werken en voor altijd aan moesten blijven werken”, Borkebele, die onlangs werkte aan sterrenveld schreef over een onderwerp dat ontplofte vandaag op twitter. “Ik ben de tel kwijtgeraakt hoe vaak ik deze kar heb gezien. Met gemak honderden.”

Volgens de ervaren ontwikkelaar en voormalig hoofdartiest van Bethesda, kwam de complexiteit voort uit het feit dat de kar fysiek werd gesimuleerd in plaats van op een specifieke baan. Vreemde dingen in de omgeving kunnen ervoor zorgen dat het van de baan raakt, zoals een misplaatste steen bijvoorbeeld. Toen de stront echt de ventilator raakte.

“Als we weer op die wagen rijden, begint de wagen hevig te trillen en ineens hooch! De wagen stijgt in de lucht als een raketschip. Zoals WAY daar,” schreef Purkeypile, “Iets vertelde die wagen om daar weg te komen weg. Het punt is dat het niet elke keer gebeurde. Niemand weet wat er in het begin aan de hand was.”

Uiteindelijk kwamen hij en de rest van het team erachter dat het probleem bij de bijen lag. Insectbotsingsfysica is toegevoegd zodat spelers dit kunnen Pak ze op als ingrediënt. Het ging goed, totdat de bijen de wagen raakten.

“De kar wilde op de weg rijden. Hij schreef dat de bij niet wilde bewegen. Zo gaat de winkelwagen!”

Het moraal van het verhaal? Spelontwikkeling is moeilijk. Hardere bugfixing. Vooral het soort dat zoemt.

READ  Arteta: Als je niet scoort, win je geen games - Arseblog News
More from Madison Garrett

5 snelle punten van verliezende verpakkers tegen rekeningen in de finale van het voorseizoen

2. De verdediging had soortgelijke problemen bij het sluiten van de deal,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *