Google Foto’s verbetert herinneringen met een handige toevoeging

Er wordt een server-side update uitgerold voor Google Foto’s. Google Foto’s heeft verbeteringen ontvangen voor Herinneringen. Zo zie je direct waar de foto is gemaakt en met welke camera de foto is gemaakt.

Google Foto’s met informatie over herinneringen

Herinneringen in Google Foto’s kunnen leuk zijn om terug in de tijd te flitsen. De app stuurt hier een melding van als je herinneringen hebt om te bekijken. Je kunt echter ook naar de Google Foto’s-app zelf gaan, waar je bovenaan het scherm de herinneringen ziet die je hebt van een paar jaar geleden, of over een specifiek onderwerp. Nu heeft Herinneringen in Google Foto’s een welkome verbetering.

Voorheen, toen je op de drie stippen klikte, kreeg je een lijst met enkele opties te zien. Je kunt alle foto’s van die dag bekijken, een herinnering opslaan in een album of de instellingen aanpassen. Er is nu een leuk swipe-menu aan toegevoegd, dat je kunt oproepen door van onder naar boven op de afbeelding te swipen. De vorige opties verdwijnen niet, maar zijn verplaatst naar hetzelfde scherm. U krijgt nu meer informatie. U kunt direct de datum en tijd zien waarop de betreffende foto is genomen. Als de locatiegegevens beschikbaar zijn, ziet u de locatie direct op de kaart. Ook zie je met welke camera de foto is gemaakt en krijg je weinig informatie zoals megapixels en resolutie.

U hoeft voor de nieuwe functie geen update uit de Google Play Store te downloaden. U ziet de functie automatisch als Google de server-side update voor u heeft geactiveerd.

READ  Firefox 83-update biedt nieuwe beveiligingsfuncties, browser veiliger dan ooit - One More Thing

Google Foto's
Google Foto's

More from Madison Garrett

Gemeente Steenbergen presenteert handreiking digitaal afval

Deur: Addo Springers woensdag 14 juli 16:07 – 2021 Steinbergen – De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *