De Sea of ​​Thieves-missie kan een nieuw groot slecht spel veroorzaken

Zee van dieven Het verandert in het nieuwe jaar, waarbij het regelmatige updateschema van de game vervaagt ten gunste van de seizoenen. Maandag kwam de ambtenaar Zee van dieven Een Twitter-account plaatste een teaser die een nieuw type in-game-missie schetst … en hint naar de mogelijkheid van de komst van een oude, oude vijand die de zeeën echt zou kunnen doen schudden.

Het briefje is geschreven aan Larinna, een vertegenwoordiger van Bilge Rats, de factie die tijdelijke missies introduceert en gebeurtenissen uitlegt aan spelers. Merchant’s alliantie is in ‘groot gevaar’, De belangrijkste handelaar is Molly Hij waarschuwt, terwijl hun schepen op zee verdwijnen. Molly vraagt ​​of het de “Grand Maritime Union” is. [has] Een rol bij deze rampen. “

Grand Maritime Union is Zee van dieven“In het spel is het gelijk aan de East India Company en andere enorme handelsbedrijven die Engeland heeft opgericht terwijl het grote delen van de wereld koloniseerde. Zee van dieven Strips met de hele Great Naval Fleet De spelwereld kan niet betreden worden vanwege de mist die de zee van dieven van iemand anders omhult. Als ze echter zouden komen opdagen, zouden ze de hackers en onze capriolen duidelijk niet respecteren, dus zouden ze een grote tegenstander zijn. Nu de piraten de strijdkrachten van Lord Flameheart hebben bevochten, kan Nader een nieuw groot kwaad creëren.

Spelers kunnen deze puzzels verkennen met het nieuwe missietype van de Merchant Alliance. We zullen de rol van onderzoekers op ons nemen bij het opsporen van verloren zendingen over de hele wereld. Dit nieuwe zoektype begint met seizoen 1. Nader is van plan om te debuteren Meer details over de seizoenen en hoe ze eruit zien In de komende dagen, inclusief de duur van elk seizoen en de exacte beloningen die spelers kunnen verdienen met hun Plunder Pass.

READ  Barsten in de relatie Trump-Europa veranderen in een kloof
Written By
More from Aubrey Mason

Trump zweeft om de verkiezingen uit te stellen, ondanks een gebrek aan autoriteit om dit te doen

Trump heeft niet de bevoegdheid een verkiezing uit te stellen en de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *