We krijgen maandelijkse updates over Halo Infinite tot de lancering

Halo Infinite zou oorspronkelijk samen met Xbox Series X worden gelanceerd, maar na een wijdverbreide negatieve ontvangst voor het debuut van de game, is het uitgesteld. Ontwikkelaar 343 Industries houdt zich nu aan de Halo Infinite-releasedatum van herfst 2021, maar er is nog veel dat we niet weten over de game. Dit zal binnenkort veranderen, aangezien de ontwikkelaars van plan zijn om ons maandelijkse updates te geven tot de release.

“We zetten ons in voor minstens maandelijks spraakmakende updates”, aldus Community Director Brian Garard. “De volgende Inside Infinite wordt deze week uitgebracht.” Reddit. “Deze maand praten we met Sandbox-teamleden om enkele gedachten te delen over hun visie voor Halo Infinite en het werk dat ze doen. Om de verwachtingen te managen, bevat dit geen grote screenshots of wereldwijd grote dingen zoals het aankondigen van een datum, maar ons doel is om onze community meer te bieden. Vanuit de context en de inzichten over ons team en de game die we maken, terwijl we allemaal wachten op grotere beats en een volledige marketingmachine later dit jaar. “

De ontwikkelaars hebben al gezegd dat ze van plan zijn om in het nieuwe jaar “meer verbonden” te zijn, en het ziet ernaar uit dat de update van deze week het begin zal zijn van die inspanning.

Halo Infinite wordt de eerste titel in de Halo Major-serie die tegelijkertijd op console en pc (inclusief Steam) wordt gelanceerd.

Voor meer aankomende pc-games of FPS-games kun je deze links volgen.

Written By
More from Max Mcgee

Lionel Messi verbreekt de onderhandelingen over contractverlenging met Barcelona

BARCELONA, Spanje – Barcelona-aanvoerder Lionel Messi heeft de onderhandelingen over het verlengen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *