De slechtste Nintendo Switch-iconen volgens fans

Nintendo Switch-pictogrammen zijn een groot probleem: fans lobbyen niet alleen voor slechte pictogramherhaling, make-overs krijgen hun eigen trailers. Soms, als je een game binnen een bepaalde lanceringsperiode koopt, kan het zelfs tijdelijk zijn geniet van een speciaal tijdelijk pictogram. Maar niet alle Switch-pictogrammen zijn gelijk gemaakt.

De mensen bij Schakel Icon Showdown hebben fans de afgelopen jaren laten stemmen op welke iconen ze het leukst vinden, en 2020 is daarop geen uitzondering. Volgens de website-eigenaar zijn er alleen al dit jaar bijna 40.000 stemmen geweest, met 4.500 iconen tussen de haakjes. Wanneer u de website laadt, wordt u gevraagd te kiezen tussen de beste van twee pictogrammen. Hoe meer een icoon wint, hoe beter het algemene klassement.

Afbeelding: Switch Icon Showdown

De topiconen voor 2020 zijn inderdaad kijkers, met La Mulana 2 het nemen van de nummer één plek. Volgens de website heeft de blonde hoofdrolspeler tot nu toe 78,74% van alle veldslagen gewonnen. Andere populaire pictogrammen zijn onder meer Animal Crossing: New Horizons, Darksiders Genesis, Mega Man Zero / ZX-collectie, en Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Solide keuzes.

Winnaars impliceren natuurlijk ook verliezers. En op het moment van schrijven behoort het Nintendo Switch-pictogram tot de slechtst gestemde Where Angels Cry: Tears of the Fallen Collector’s Edition. Het is gemakkelijk te zien waarom; de figuur met een kap op het pictogram is algemeen en niet bijzonder verleidelijk. Tot nu toe heeft het icoon slechts 8,27% van zijn veldslagen gewonnen.

Het icoon voor Where Angels Cry.

Afbeelding: Switch Icon Showdown

Veel van de namen onder aan de lijst zijn kleinere spellen waarvan je misschien nog nooit hebt gehoord, zoals Gewoon glijden, Vermijd Knuffelen, en Paardenboerderij. Hoewel sommige van deze insluitsels ter discussie staan, verdienen andere slecht ontworpen pictogrammen hun ranglijst. SEN: Seven Eight Nine, bijvoorbeeld, is gewoon een gigantisch nummer 7 in een lettertype dat lijkt op Comic Sans. Verhalen onverteld, waar ik echt geweldige dingen over heb gehoord, verschijnt helaas als een korrelige rode bol.

Hopelijk versterken sommige van deze games het – ik weet dat sommige fans geen game zullen kopen als ze denken dat het pictogram de esthetiek van hun homepage zal verpesten. Misschien oneerlijk, maar dat is hoeveel mensen geven om Switch-pictogrammen!

Jij kan breng hier je eigen stem uit op de beste en slechtste iconen.

READ  Sudeep over de rol van Sanjay Dutt in KGF 2: ik zou niet hebben gedaan waartoe hij in staat is
More from Madison Garrett

Beste gamedeals voor Amazon Prime Day 2020: Nintendo Switch-games verlaagd tot minder dan $ 40

Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *