Met de geremasterde versie van Spider-Man op PS5 kun je je opgeslagen PS4 niet overdragen

Insomniac Games ‘enorm succesvolle 2018-hit Spider Man wordt geremasterd voor PlayStation 5 met ray-tracing, sneller laden en ondersteuning voor de nieuwe haptische feedback van de DualSense-controller. En nog beter, het zal beschikbaar zijn op de lanceringsdag van de PS5 als een pack-in met Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.

Maar als je hebt gewacht op de nieuwe hardware van de PS5 als excuus om weer in te duiken Spider-Man’s virtual Manhattan, kun je je opgeslagen bestanden helaas niet overzetten van de originele game naar de geremasterde versie, bevestigde Insomniac Games op Twitter. En omdat Sony niet heeft beschreven hoe PS4-opslag werkt op PS5 voor een ander spel, weten we niet zeker of het Spider Man situatie is de uitzondering of de regel.

Er zijn nog enkele vragen over de achterwaartse compatibiliteit van de PS5 met PS4-games. We weten dat PS5 zal zijn “99 procent” achterwaarts compatibel met de PS4-titels die Sony er tot nu toe op heeft getest, maar Sony heeft nog niet gezegd welke games nog niet zullen werken.

En we weten ook dat je 18 klassieke PS4-games op PS5 kunt spelen als je dat doet een PS Plus-abonnement hebben, maar het is niet duidelijk of je de schijf ook kunt afspelen of versies van die games op PS5 kunt downloaden, of dat je eerdere opgeslagen bestanden worden overgedragen. “Selecteer” PS4- en PSVR-games die Doen werk op de PS5 zal krijgen “Snellere en vloeiendere framesnelheden” echter.

Sony heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar.

READ  The Legend of Zelda: Kingdom's Tears-speler creëert een actiemeter die vreemde waarheden over Link onthult

Als je de duurdere PS5 met een schijfstation koopt, kun je geen fysieke versie van Spider-Man geremasterd op zichzelf, volgens Insomniac Games – het lijkt erop dat het alleen beschikbaar zal zijn als onderdeel van Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *