De slimste tool die je al op je telefoon hebt

Een andere widget is een applicatie die ernaar streeft het Zwitserse zakmes voor je smartphone te zijn. Geeft gebruikersgerelateerde informatie in realtime weer. Er zijn veel functies en opties in een andere widget, maar de implementatie van het concept is heel eenvoudig.

Een ander hulpmiddel

In Android kun je veel widgets op je startscherm hebben die allemaal goed zijn voor één ding, maar tegelijkertijd je batterij leegmaken. Deze widget is in veel dingen goed en heeft de belachelijke naam “een andere tool”, vrij vertaald: “een andere widget”.

In deze applicatie kunt u, naast de tijd en datum, ook de weersvoorspelling in één oogopslag bekijken, evenals eventuele aankomende agenda-items. Komt deze alles-in-één tool je bekend voor? Dit is niet verwonderlijk, want de app volgt min of meer het concept van Google’s Smart Glance-widget voor Pixel-apparaten, behalve dat de andere widget met alle smartphones werkt en boordevol handige opties zit.

De app werd in 2017 uitgebracht door de Italiaanse ontwikkelaar Tommaso Berlose en hoewel er maar één ontwikkelaar aan werkt, verschijnen er nog regelmatig nieuwe functies. Bovendien kan iedereen de code van deze applicatie bekijken zoals je deze kunt vinden op het ontwikkelaarsplatform github.

Wat kun je ermee?

Nou, gaaf, maar wat kun je concreet met een andere tool doen, behalve je agenda, tijd en weer checken? Zo veel, laten we een samenvatting geven:

  • Zien Titel en artiest van de nummers dat je speelt. Het werkt met bijna elke muziek-app.
  • Je kunt je tijd nemen Volgende melding ik snap het
  • ontvangen batterij tip, Bijvoorbeeld wanneer uw telefoon moet worden opgeladen
  • ik geef je teksten herhaaldelijk. Helaas werkt dit niet met andere applicaties zoals Google Keep of OneNote
  • ik heb dagelijkse stappen Het kan worden gezien na een sportieve activiteit. Hoe wil je de app koppelen aan Google Fit
  • Bekijk de nieuwste bestanden Bericht
  • Je krijgt op willekeurige tijden groet Om erachter te komen wie jou gelukkig maakt

U vraagt ​​zich misschien af: “Al deze informatie in één tool?” Het mooie van een andere tool is dat de app zelf bepaalt wanneer informatie relevant is. Heb je over een uur een meeting, dan valt de app je niet lastig met het aantal stappen voor die dag. Deze stappen verschijnen dan weer kort als je net een sportactiviteit hebt gedaan en er niets belangrijkers is om weer te geven.

App van de week: de slimste tool die je al op je telefoon hebt gebruikt

Massa-aanpassing

Een ander interessant kenmerk van deze app zijn de aanpassingsopties. U kunt het ontwerp tot in detail aanpassen. Met de klok kun je kiezen uit kleuren, lettertypen, tekstgrootte en tinten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook de marges tussen alle elementen van de interface aanpassen, net als centreren.

Er is een hele reeks opties, maar gelukkig werkt deze app ook zonder dat je al die aanpassingsinstellingen aanraakt. Waar je wat tijd moet steken, wordt alle informatie die wordt weergegeven geactiveerd. Soms moet je eerst de diensten aansluiten of een andere tool de nodige rechten geven. Voor weersvoorspelling, agenda en tijd kun je ook kiezen voor de standaarddiensten die door een andere tool worden gebruikt.

App van de week: de slimste tool die je al op je telefoon hebt gebruikt

Nog een downloadtool

Als u ook op elk moment de belangrijkste informatie bij de hand wilt hebben, kunt u een andere tool downloaden. De app is volledig gratis en wordt geleverd zonder advertenties, dus de ontwikkelaar verdient alleen geld met donaties. Ga je de app proberen of ben je al een lange tijd gebruiker? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Een ander hulpmiddel

Een ander hulpmiddel

In Android kun je veel widgets op je startscherm hebben die allemaal goed zijn voor één ding, maar tegelijkertijd je batterij leegmaken. Dit stuk is in h..

Meer informatie

READ  Dit zijn de beste apps om naar podcasts te luisteren
More from Madison Garrett

Fragmenten uit de eerste pre-season wedstrijd van het jaar van de Capitals tegen de Bruins

De Washington Capitals zijn misschien maar een paar dagen verwijderd van het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *