Skyrim is terug naar de hel en terug aangepast

Screenshot van een sterk aangepaste versie van Skyrim.

Ik schreef iets korts in 2012 Over een kopie van Skyrim Hij maakte 100 bewerkingen in één keer, en ik weet dat je de gegevens van het bericht zelf niet kunt zien, maar destijds was het een van de meest populaire verhalen die ooit op de site zijn geplaatst.

Daar is een goede reden voor: mensen houden van Skyrim, maar mensen vinden het ook leuk om te zien dat andere mensen het proberen Skyrim Beter, en zo niet beter, in ieder geval anders. Er is iets aan de omvang van de populariteit van het spel, de mate waarin het is aangepast en het feit dat mensen er na bijna tien jaar nog steeds geweldige resultaten uit kunnen halen, wat betekent, althans voor mij (en miljoenen andere mensen), leuk kijken Skyrim Het bewerken van video’s in 2021 is hetzelfde als in 2011.

Dus toen ik dit in het weekend zag, wed ik dat ik er bij betrokken was. Kijk die bomen! Kijk die verlichting! Kijk eens aan, ah, framerate!

Deze video, geüpload door ShoddyCover, Gebruikt een groot aantal mods en 2K/4K-texturen die tegelijk zijn geüpload, terwijl de deposanten zelf het meeste zware werk doen:

  • live weer (“Het verfrist de kleuren en sfeer van het spel tot een verbluffend effect”)
  • Natuurlijk en sfeervol Tamriel (“Uitgebreide weers-, verlichtings- en visuele revisie voor Skyrim SE”)
  • Verbeterde verlichting en FX (“Enhanced Lights en FX zijn bedoeld om een ​​meer dramatische en realistische sfeer voor Skyrim-verlichting te creëren”)
  • NLB (download go-to shaders voor iedereen om pc-games terloops aan te passen)

Als je je afvroeg wat voor soort specificaties de basis waren voor al dat stotteren van video, de ShoddyCover speelde op een Alienware-laptop met een Intel i7-10870H, 16 GB RAM en een RTX3070, hoewel ze het merkten door de scherptediepte te verschuiven en glow De lens kreeg een “extra 15 fps.”

READ  Casino related games you can play on your console for free
Written By
More from Aubrey Mason

Rust krijgt een visuele oplossing, plus een bestuurbare schrootkraan om auto’s te schrapen

Nog een maand, weer een update van het brute multiplayer survival-spel voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *