De snelweg A79 van Maastricht naar Heerlin in de komende maanden …

De snelweg A79 wordt hersteld.
Foto: gemeente Valkenburg aan de Gaulle

Zuid-Limburg / Ransdale / Kropec / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt –

Wegenbouwer Heijmans is deze maand begonnen met de voorbereidingen voor onderhoudswerkzaamheden aan de Rijksweg A79, van Maastricht naar Heerlin. Het project zelf start eind februari.

Heijmans van Rijkswaterstaat hebben de opdracht gekregen om groot onderhoud te plegen en aanpassingen aan de weg door te voeren. Activiteiten zijn onder meer het vervangen van de toplaag door ZOAB-asfalt en het vervangen van vangrails, afwatering en flenzen. Daarnaast wordt het werk uitgevoerd via het zogenaamde “Safer 2” programma. Om de verkeersveiligheid te verbeteren worden opritten vergroot en binnen- en buitenopritten verlengd. Het project wordt naar verwachting eind 2021 opgeleverd. De totale waarde van de klus bedraagt ​​circa € 24 miljoen.

LEES OOK: Houthem moet mogelijk jaren wachten op geluidsschermen langs de ‘herrieweg’ A79

Overigens is de A79 nog steeds een snelweg met een topsnelheid van 100 km / u. Desalniettemin moeten gebruikers van de National Highway de komende maanden rekening houden met ongemak en vertragingen.

Voor meer informatie kunt u Heijmans BouwApp downloaden via App Winkel Van Google apps.

READ  Waarom Android Auto in Nederland verboden is
More from Madison Garrett

Big Ten-teams hebben thuis record verloren met fan-free games

De voetballers van Michigan stormden de Big House-tunnel uit en sprongen om...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *