De Star Citizen-update zorgt voor een buitengewone onderdompeling

De Star Citizen-update zorgt voor een buitengewone onderdompeling

Sterrenburger Het is een spannend ruimtespel dat spelers tussen de sterren plaatst, waar ze meeslepende gevechten, handel en nog veel meer kunnen ervaren. Cloud Imperium hoopt interstellaire avonturen te bieden als geen ander online spel met de volledige release van Star Citizen, en werkt de alfaversie regelmatig bij voor fans die momenteel de sterren doorkruisen. De ontwikkelaar heeft zojuist de aanstaande grote update van de game aangekondigd, Alpha 3.20, waaruit blijkt dat de patch volledige HDR-ondersteuning voor de game zal bieden.

In een bericht over de Alpha 3.20-patch schreef Cloud Imperium: “We zijn verheugd om aan te kondigen dat High Dynamic Range (HDR)-ondersteuning onderweg is naar Star Citizen, en zal debuteren in de komende Alpha 3.20-patch.” vervolgt met te zeggen dat de studio zich realiseert “dat “velen van jullie met spanning op deze functie hebben gewacht”, en dat ze daarom “werken aan het verbeteren van de game om ervoor te zorgen dat je jezelf volledig kunt onderdompelen in de schoonheid ervan.”

Cloud Imperium legt uit hoe HDR je helpt om je onder te dompelen in “een hogere piekhelderheid terwijl de donkere tinten behouden blijven, waardoor de contrastverhouding toeneemt.” Met de nieuwe instelling merk je meer visuele details en helderdere highlights. Denk aan zonnige dagen met besneeuwde oppervlakken. De update volgt op recente wijzigingen in de openbare testtoegang van Star Citizen, waarbij een nieuw prioriteitssysteem werd geïntroduceerd om de meest actieve spelers in het spel te bevoordelen.

Voor de beste ervaring moet u de verlichting in uw kamer dimmen om de volledige effecten van de nieuwe omgeving te zien. “In een heldere omgeving reflecteren zelfs de beste beeldschermen 1-2% van het omgevingslicht, wat resulteert in modderige schaduwen en merkbaar contrastverlies”, zegt de ontwikkelaar. Je kiest hoeveel HDR-vermogen, of ‘piekhelderheid’, je game gebruikt met behulp van een nieuwe schuifregelaar, die Cloud Imperium aanbeveelt om tot het uiterste te gaan.

READ  Xbox maakte een van de beste games ooit gemaakt 100% gratis

Zorg ervoor dat je HDR activeert via je Windows-instellingen voordat je dit in de game probeert te doen, omdat je anders niet kunt overschakelen. Het is ook belangrijk op te merken dat niet elke versie de instelling ondersteunt, dus u moet ervoor zorgen dat u er eerst op hardwareniveau van kunt profiteren. Voor meer informatie over Alpha Patch 3.20 en de volledige uitleg van Cloud Imperium over de aankomende HDR-ondersteuning van de game kun je het bericht van de ontwikkelaar vinden op Star Citizen Forums.

Als je op zoek bent naar iets nieuws om te spelen terwijl je wacht op de volledige release van Star Citizen, kun je met je vrienden meedoen aan een aantal van deze andere geweldige multiplayer-spellen. Als alternatief kun je bladeren door enkele van de meest opwindende pc-games die momenteel in de maak zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *