De Steam-recensies van Lords of the Fallen verbeteren naarmate de prestatiepatch arriveert, en ontwikkelaars adviseren spelers om geen grafische instellingen te gebruiken die hun hardware “niet aankan”.

De Steam-recensies van Lords of the Fallen verbeteren naarmate de prestatiepatch arriveert, en ontwikkelaars adviseren spelers om geen grafische instellingen te gebruiken die hun hardware “niet aankan”.

Lords Of The Fallen heeft een belangrijke prestatiepatch uitgebracht voor het technisch problematische Soulslike-spel, waardoor de Steam-recensies kunnen ontsnappen aan de “grotendeels negatieve” vroege beoordeling, terwijl ontwikkelaars Hexworks een aantal van de grootste problemen op de pc oplossen.

Kijk op YouTube

Patch 1.1.191 die eerder vandaag werd uitgebracht, probeerde iets aan te pakken wat Hexworks identificeerde als vier grote problemen die ervoor zorgden dat Lords of the Fallen crashte – een van de grootste factoren die leidde tot de toestroom van teleurstellende feedback van spelers op de releasedag.

Een van de grootste problemen is klein en niet geheel de schuld van Hexworks: spelers hebben simpelweg de stuurprogramma’s van hun grafische kaart niet bijgewerkt om met Lords of the Fallen te werken met behulp van de nieuwste Unreal Engine 5.

“We hebben geconstateerd dat het merendeel van de incidenten wordt veroorzaakt door verouderde chauffeurs”, schrijft Hexworks in zijn rapport. Steam-blog.

Om spelers een nuttige herinnering te geven, hebben de ontwikkelaars nu een pop-upvenster toegevoegd dat zoekt naar de nieuwste Nvidia- of AMD-driver en hen in de goede richting wijst om de update te downloaden als ze die nodig hebben.


Afbeelding tegoed: Rock Paper Shotgun/CI-spellen

Andere problemen met de grafische kaart die tot crashes leiden, zijn onder meer een probleem met de stabiliteit van het genereren van frames, dat tijdelijk is gedeactiveerd, zodat je vaak een betrouwbaardere ervaring kunt krijgen op Nvidia GPU’s uit de 40-serie, wat gepaard gaat met bugs die invloed hebben op ‘GPU’s Bepaalde 30 en 40′. serie crasht, zelfs als de game is ingesteld op automatische detectie van grafische kwaliteit.

Dit wordt nog verergerd doordat een aantal spelers schijnbaar proberen hun pc-hardware tot het uiterste te drijven, in plaats van te vertrouwen op de automatische detectie van de beste instellingen door de game (die na de patch nu zonder crashes zou moeten werken).

“We hebben ook gemerkt dat een behoorlijk aantal spelers instellingen mogelijk maken die hun hardware niet aankan, vooral met betrekking tot VRAM”, aldus Hexworks. “Als je instabiliteit, lage framesnelheden of zelfs crashes ervaart (vooral DX12-crashes), tik dan gewoon op ‘AUTO-SET’ onder grafische instellingen en dat zal waarschijnlijk je problemen oplossen.”


Het spelerspersonage in The Lords Of The Fallen gebruikt zijn lantaarn om de vijand uit te schakelen.

De laatste grote crashfactor was een codefout die leidde tot een mogelijke crash na de eerste film van de game. Hoewel het probleem nu voor de meeste spelers zou moeten zijn opgelost, beveelt Hexworks een oplossing aan voor degenen die het probleem ervaren, waarbij “-nopsos” wordt toegevoegd aan de game-lanceringsregel in Steam om het shader-compilatieaccount per fout uit te schakelen.

Naast het oplossen van grote bugs, is er een extra prestatieverbetering door te voorkomen dat het “aanhoudende visuele effect van het spervuur ​​van de echo van de oogbal” te lang aanhoudt bij het uitspreken van de spreuk, wat “mogelijk invloed heeft op[ed] Prestaties bij misbruik” Eerder. Ik heb Lords of the Fallen zelf nog niet gespeeld, dus ik heb geen enkele context voor wat het meeste daarvan betekent, maar als er niets anders is, ben ik blij om de uitdrukking “oogbol exploderen” te zien in de patchnotes.

De patch bevat ook een aantal balansaanpassingen, met een aantal nerfs voor vijanden om de zaken wat minder hard te maken. Ook is de trefrichting van sommige projectielen aangepast om te voorkomen dat de speler in de verkeerde richting reageert, en de hitbox van de Sunless Skein-mana zal nu een paar frames later spawnen.

Ondertussen heeft de Ruiner-baas zijn standaardschade met een paar punten zien toenemen, terwijl zijn vuurschildaanval, springvermogen en terugslag enigszins zijn afgezwakt – een verandering die volgens Hexworks “gericht is op het behouden van de uitdaging en het verminderen van het optreden van one-shots in latere gebieden.” Van het spel.” Collega-baas, het Rejected Breed, zal zijn combo’s niet langer onderbreken, wat de speler ook doet.

Als het jouw smaak van straf is om tegenover andere spelers te staan, kun je de trappen van andere spelers niet langer ontwijken – iets dat bedoeld is om spelers meer opties te geven bij het bestrijden van een barrière op hoog niveau. Ik denk dat deze opties ze gewoon een grote laars geven.

Prestatieverbeteringen komen binnen in Lords of the Fallen’s Meer dan 5.000 recensies op Steam Ik heb nu een ‘gemengde’ gemiddelde ontvangst van het spel onder de spelers gegeven, met meer dan de helft positief op het moment dat ik dit schrijf. Gecombineerd met de recente bevestiging van de makers dat de game “nooit” de controversiële anti-piraterijtechnologie van Denuvo zal gebruiken, zou Lords of the Fallen op weg kunnen zijn om een ​​verlossingsboog in actie te zien.

READ  Gratis game-updates zijn geweldig voor iedereen, behalve voor nieuwe spelers

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *