Pixel Fold, tablet krijgt een nieuwe set metalen behang [Download]

Pixel Fold, tablet krijgt een nieuwe set metalen behang [Download]

Google heeft de ‘metallic’ standaardachtergronden van de Pixel 8 en 8 Pro op zijn kop gezet, en een iets andere versie van die reeks achtergronden is nu beschikbaar op de Pixel Fold en tablet.

De Pixel Fold krijgt vier vierkante achtergronden verdeeld over licht en donker: Calciet en Sphaleriet. Dit vertaalt zich naar de manier waarop het opvouwbare model verkrijgbaar is in obsidiaan en porselein. Ze worden opnieuw gespeeld door Andrew Zuckerman.

Er zijn acht elementen op de Pixel Tablet: Danburiet, Ilvaiet, Bariet en Dioptase. Ze zijn kleurrijker en verkrijgbaar in breedbeeldvarianten.

Gesneden over duizenden jaren

De Pixel 8-serie heeft 16 achtergronden in dezelfde collectie: Hematiet (zwart), Seleniet (bruin), Fluoriet (blauw), Apofyliet (groen), Fluoriet (paars), Fluoriet (groen), Haliet (koraal), Bariet (blauw ). ).

Op Pixel Tablet en Fold completeert de toevoeging van vandaag van de Minerals-achtergrond de reeks “Feathers” en volgt Google’s toevoeging van meer bestaande Living Universe live-achtergronden vorige maand.

Ondanks de beschikbaarheid van emoji- en AI-achtergronden zal Google waarschijnlijk de standaardinstellingen voor elke generatie Pixel blijven instellen en heeft het de afgelopen weken een aantal nieuwe achtergronden uitgerold.

Meer pixelachtergronden:

Dylan Russell Draag bij aan dit artikel.

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te genereren. meer.

READ  Safety Pool kondigt 100.000 zelftestscenario's aan die klaar zijn om te downloaden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *