De stemacteur van Metal Gear Solid 3 plaagt de remake van Snake Eater

De stemacteur van Metal Gear Solid 3 plaagt de remake van Snake Eater

Metal Gear Solid-zangeres en actrice Donna Burke heeft opnieuw fans van Metal Gear die hopen dat er een Metal Gear Solid 3-remake op komst is.

Burke deelde vandaag een foto van zichzelf op het werk en drie simpele woorden – “in uitvoering” – maar het was haar begeleidende foto die de meeste aandacht kreeg:

Meer tweets, waarin Burke schreef: “Er gaat niets boven werken met goede mensen. Niets. Bedankt voor vandaag, Mason Lieberman (Director), Yosuke Mori (Engineer) en Tomomi Ura (EA),” deden de tongen kwispelen, alsof een oogadelaar fans zijn ervan overtuigd dat de begeleidende afbeeldingen een songtekstblad bevatten van het hoofdthema van Snake Eater (bedankt, PlayStation-levensstijl):

We weten al dat a) Konami stevig in de remake-trein zit, en b) de uitgever op dit moment lekt als een vergiet, maar zonder officiële bevestiging van het Japanse bedrijf kunnen we dit nu alleen maar opnieuw opschrijven. als een gerucht. Aangezien de tweets van Burke echter nog moeten worden verwijderd, zou ik zeggen dat dit een erg smakelijke en opzettelijke plagerij is. We houden je op de hoogte, zoals altijd.

Acteur Oscar Isaac onthulde onlangs dat hij nog steeds “hoopt” dat de langverwachte Metal Gear Solid-film wordt uitgebracht.

READ  Met de geremasterde versie van Spider-Man op PS5 kun je je opgeslagen PS4 niet overdragen

Nieuwsuitzending: Is Ubisofts Unreal Engine en Ghostwriter procedurele generatie de toekomst van game-ontwikkeling?

In een interview over zijn toen aanstaande graphic novel, werd Isaac gevraagd om een ​​update over de film, en hij was vriendelijk, zij het zonder enige bevestigde informatie over de voortgang van de film te verstrekken.

“We willen dat dat gebeurt,” zei Isaac. “Raak opgewonden. Wat is het script? Wat is het verhaal? Wat is er aan de hand?” […] Maar ik hoop dat het loont, want daar is veel potentieel voor.”

“Het is een geweldige wedstrijd. Het is mijn favoriet”, benadrukte hij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *