De Stream Deck Mini is de perfecte mini-zoomcontroller

Een van mijn taken tijdens het langere woon-werkverkeer van de afgelopen jaren was om een ​​paar manieren te vinden om de vervelende delen van de ervaring een beetje beter en minder vervelend te maken. Net als vele anderen vond ik een comfortabele en comfortabele stoel, creëerde ik een sta-bureau op maat dat alleen voor werk werd gebruikt, en onderzocht ik hoe ik de kwaliteit van mijn videogesprek kon verbeteren met Hergebruik je spiegelloze camera als webcam.

Maar een van de meest vervelende dingen is het gebruik van Zoom zelf – d.w.z. het zoeken naar mute/unmute en het loslaten van de belknoppen. In een paar jaar ben ik er niet meer in geslaagd om sneltoetsen voor hen op te slaan, en sinds ik Zoom-oproepen doe, zijn mijn handen toch meestal van het toetsenbord. Ik ben altijd de laatste die het gesprek verlaat omdat ik die knop niet binnen een redelijke tijd kan indrukken. Ik ben niet handig genoeg om te maken Uitgebreide pull-chain-systemen om het gesprek te beëindigenof.

Lezer, u hebt de oplossing gevonden en het is $ 80 (of minder als u minimaal winkelt) Elgato Stream Deck Mini. De Stream Deck-productfamilie bestaat uit aanpasbare toetsenborden met kleine LED-displays voor knoppen die u kunt programmeren om een ​​volledige reeks activiteiten uit te voeren. Elgato verkoopt het voornamelijk aan Twitch Streamers en heeft nu een verzameling van klein (zes knopen)En de Gemiddeld (15 knoppen)En de Groot (32 knoppen) modellen.


Elgato Stream Deck Mini

De Elgato Stream Deck Mini is een aanpasbaar toetsenbord met 6 knoppen en LED-knoppen. Het kan worden gebruikt om verschillende dingen te bedienen, waaronder slimme lampen, computerautomatisering, microfoon- en videobedieningen bij het voeren van videogesprekken of live-uitzendingen.

Aangezien ik zeker geen Twitch Streamer ben, is de Six Button Mini perfect voor mijn behoeften. Dankzij een volledige set van Officiële en door de community gemaakte plug-insNu heb ik speciale bedieningselementen om audio en video te dempen en het gesprek altijd voor me te laten – geen ongemakkelijke sneltoetsen om te onthouden of met de muis te knoeien bij het zoeken naar knoppen op het scherm. Ik heb een knop om het Zoom-venster naar voren te halen, wat ideaal is als ik er vanaf klik om door Twitter te scrollen en dan stelt mijn baas me een vraag tijdens een telefonische vergadering, en ik moet snel teruggaan naar Inzoomen op de oproep. (Nelay, lees dit niet.)

Op de tweede pagina heb ik wat verlichting en slimme huisbedieningen ingesteld, evenals een map voor systeemmediabediening.

Op een derde pagina heb ik de minder gebruikte bedieningselementen verwijderd, waaronder een map voor Google Meet-knoppen die ik heb aangepast met het Meet-pictogram.

Mijn primaire gebruiksscenario voor het Stream Deck zijn de zoomknoppen, dus ze bevinden zich allemaal op de eerste 4 knoppen. Maar het Stream Deck ondersteunt ook Pages, dus op de tweede pagina heb ik mappen toegevoegd voor enkele slimme lampen in mijn kantoor, systeemmediabedieningen en schakelaars voor de ruimteverwarming in mijn kantoor. Op de derde pagina heb ik speciale knoppen om specifieke Lightroom-catalogi te starten, zodat ik ze niet op mijn externe schijf hoef te zoeken, evenals een map voor Google Meet-besturingselementen Soms moet ik gebruiken als ik briefings heb met Google. Ik heb pictogrammen op veel van de knoppen aangepast, zodat ik in één oogopslag gemakkelijk kan zien waar ze voor zijn.

Geprogrammeerd met zijn desktop-applicatie, Stream Deck is een heel eenvoudig drag-and-drop-systeem, waarvoor geen codering nodig is. Ik was in minder dan tien minuten klaar met de Zoom-plug-in en mijn favoriete bedieningselementen.

De Stream Deck Mini is misschien klein, maar zolang je geen enkele knop nodig hebt om toegang te krijgen tot meer dan zes dingen, kun je eindeloze pagina’s gebruiken om allerlei dingen te bedienen. U kunt Shortcuts zelfs rechtstreeks vanaf het Stream Deck uitvoeren als u macOS 12.3 Monterey gebruikt. (Ik weet zeker dat er vergelijkbare automatiseringsopties voor Windows zijn die ik niet heb onderzocht.)

Het gebruik van een Stream Deck Mini maakt videogesprekken niet alleen waarschijnlijker – ze zijn wat ze zijn – maar het neemt ook een kleine ergernis weg die ik meerdere keren per dag heb ervaren. Je kunt iets soortgelijks bereiken met een programmeerbaar macrobord, maar de Mini is eenvoudig in te stellen, heeft deze LED-schermen in één oogopslag en is zo goedkoop dat je de bank niet kapot maakt om er een te kopen.

Foto door Dan Seifert/The Verge

READ  Het is niet verwonderlijk dat Twitter bevestigt dat Spaces naar desktopwebbrowsers komt
Written By
More from Lesley Curry
Android-gebruikers kunnen eindelijk voorbeelden van pagina’s in Chrome bekijken
Tot voor kort was de enige manier om een ​​link in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *