Spelers creëren echte Genshin Impact Bartender-evenementrecepten

Er gebeuren altijd veel coole gebeurtenissen in Genshin Impact, waarvan de laatste de game-animatie verandert in een beensimulator. De Genshin Impact Of Drink A-Dreaming gaf spelers de opdracht om geweldige drankjes te maken, en nu maakt de community die heerlijke drankjes in het echte leven. Ze zijn trouwens allemaal non-alcoholisch.

Of Drink A-Dreaming is het nieuwste Genshin Impact-evenement en is momenteel in-game tot 21 maart. Het is eigenlijk een leuke minigame voor een barman waarbij spelers drankjes moeten bereiden op basis van de verzoeken van de verschillende personages, zoals verschillende soorten koffie en thee, of sapmengsels.

Ze zien er allemaal zo lekker uit, daarom heeft Reddit-gebruiker electric_goldfish het besloten Vind deze drankjes of maak ze in het echt opnieuw. Sommige zijn duidelijk, zoals de ‘schemer’-melange van sap en thee als gewone fruitthee, en ‘Atheneum’ gewoon espresso, maar andere zien er verfijnder uit. “Stroke of Night”, bijvoorbeeld, is gelijke delen thee, melk en koffie, wat suggereert dat het een Hong Kong “Yuen Yueng” -melange zou kunnen zijn.

Nadat ze het onderwerp hadden aangekaart, ging de gemeenschap op zoek naar drankjes die ze hadden gemist – of om zelf suggesties te doen. Een gebruiker suggereert bijvoorbeeld dat “Caramel Pinecone” de melkthee van Hokkaido is. Er zijn genoeg suggesties, dus check de thread als je dorst hebt.

Wat betreft het Of Drink A-Dreaming-evenement zelf, nadat het volgende week is afgerond, kunnen spelers verwachten dat Update 2.6 kort daarna zal verschijnen – met een mogelijke livestream later deze week.

nu afspelen Gratis om te spelen Jinshin-effect uitgaandenkbeeldigRPGnu afspelen

READ  Resident Evil 3 verwijdert stilletjes Denuvo-anti-tamper-software

Written By
More from Max Mcgee
Valve en AMD hebben veel nieuwe Steam Deck-info laten vallen
Valve heeft onlangs verschillende bonen uit zijn binnenkort uitgebrachte gaming-laptop gegoten. Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *