De succesvolle Nederlandse VR-game Arizona Sunshine van Vertigo Games krijgt vandaag een grote grafische update voor de Oculus Quest 2

De gratis upgrade brengt nog meer angstaanjagende zombies, algemene visuele verbeteringen en platformonafhankelijke multiplayer naar het Quest-ecosysteem

Rotterdam, 13 oktober 2020 – Vertigo Games, een veelgeprezen Nederlandse ontwikkelaar van virtual reality-games, en Jaywalkers Interactive hebben aangekondigd dat de nieuwe, bijgewerkte versie van Arizona Sunshine voor de Oculus Quest 2-headset vanaf vandaag, 13 oktober 2020, beschikbaar is. originele game werd uitgebracht in 2016, in de eerste maand van uitgave bracht de game wereldwijd $ 1,4 miljoen op en kan worden gezien als een van de grootste hits in de wereld van virtual reality-gaming. De gratis update die vandaag is uitgebracht, bevat visuele verbeteringen en ondersteunt platformonafhankelijke multiplayer binnen het Oculus Quest-ecosysteem.

Arizona Sunshine is een first person shooter die speciaal is ontwikkeld voor virtual reality. In de game neem je het op tegen hordes zombies en kun je in alle vrijheid de post-apocalyptische wereld verkennen. Waan je in een dorre woestijn, verlaten mijnschachten of verraderlijke kloven, trek je wapen met echte bewegingen en schiet met een scherpe focus op hordes hongerige zombies. Wordt het te warm onder uw voeten? Roep vervolgens de hulp in van maximaal drie vrienden online en speel samen.

Arizona Sunshine biedt ongekend VR-realisme door vernietigbare omgevingen, zombieverminking en filmische, meeslepende ervaringen. Met de nieuwe update wordt dit realisme verder versterkt.

De upgrade is gratis voor iedereen die Arizona Sunshine op Oculus Quest al bezit. De upgrade naar Oculus Quest 2 handhaaft platformonafhankelijke multiplayer binnen het Oculus Quest-ecosysteem en biedt nog meer angstaanjagende zombies en complete visuele verbeteringen. Een aantal visuele verbeteringen zijn ook beschikbaar voor spelers op de originele Oculus Quest. Bekijk hier de grafische vergelijkingsvideo van Arizona Sunshine met afbeeldingen van Quest en Quest 2.

READ  Space Punks is een coöp-shooter die erg lijkt op isometrische Borderlands

De visuele upgrades voor Arizona Sunshine op Oculus Quest 2 omvatten:
HD-zombies met volledige ragdoll-fysica: nog lelijkere zombies
Een verrijkte wereld: bloedspatten, meer vegetatie, vogels, vernietigbaar glas en extra achtergrondzombies
Realtime sniper scopes
Dynamische verlichting en shaders (spiegelende en normale kaarten)
Volledige visuele verbeteringen *
* De upgrade is ook beschikbaar voor spelers op Oculus Quest 1.

De gratis upgrade voor Arizona Sunshine is nu beschikbaar voor het Oculus Quest-platform en bevat alle content die tot nu toe is uitgebracht, inclusief alle Horde Mode-updates. De uitbreidingen Dead Man DLC en The Damned DLC zijn ook gratis geüpgraded. Alle inhoud ondersteunt platformonafhankelijke multiplayer binnen het Oculus Quest-ecosysteem.

Als je deze onmisbare VR-titel nog niet hebt, is Arizona Sunshine nu verkrijgbaar bij de Oculus Quest Store voor $ 39,99. Ga voor meer nieuws over Arizona Sunshine naar Facebook, Twitter en Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief op arizona-sunshine.com.

Dit artikel is een verzonden bericht en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redacteur.

Written By
More from Aubrey Mason

HD Remaster voor Xbox Live Arcade Hit Toy Soldiers kondigt de overstap aan

In 2010 bracht Signal Studios een game uit met de naam Game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *