De Sumeru-update van Genshin Impact voegt prachtige regenwouden en woestijnbiomen toe

Jinshin-effect Sumeru’s aanstaande update zal een aantal prachtige nieuwe gebieden toevoegen om te verkennen, en de game-ontwikkelaars hebben een aantal nieuwe gebieden gedeeld In een nieuwe video.

De nieuwe gebieden zullen worden verdeeld in twee hoofdgebieden: een regenwoud en een woestijn, zei milieukunstenaar Jax Huang in de video. Het regenwoud is gevuld met glooiende heuvels, weelderige vegetatie en torenhoge bomen. Aan de andere kant is het woestijnbioom zeldzamer, maar bevat het ook ruïnes met ingewikkelde architectuur. Beide lijken natuurlijke toevoegingen aan Jinshin-effect Rijke en kleurrijke omgevingen.

Elk bioom bevat ook enkele fantasie-elementen. De jungle bevat een stad gebouwd op een enorme boom en gebieden met gigantische gloeiende planten, terwijl de woestijn ruïnes bevat die ondersteboven in de lucht zweven. En de mysterieuze overblijfselen van een gigantische robot zijn in elk bioom te vinden – het doet me denken aan de ontvoerde bewakers die je kunt vinden in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. (Hoewel er veel in de buurt is) Jinshin-effect de wereld die kan je eraan herinneren Adem van het wild.)

Sumeru-update zal zijn Jinshin-effect Versie 3.0. Het heeft nog geen officiële releasedatum, maar de verwachting is dat het eind augustus wordt uitgebracht. Zie deze tutorial voor meer informatie over de nieuwe update Van onze goede vrienden in geribbeld.

READ  Spelunky 2: Heel zorgvuldig op zoek naar geheimen
Written By
More from Aubrey Mason
Skyrim-mod Wyrmstooth keert terug, jaren nadat hij is verwijderd
Nadat het internet in 2016 werd afgesloten toen de maker Jonx0r zich...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *