De Super Mario Bros. Game & Watch kan nu Pokémon, Zelda en meer uitvoeren

Hackers hebben geen tijd verspild met de Super Mario Bros. Game & Watch – het ontdekken van zijn geheimen voordat het zelfs officieel werd vrijgegeven. Binnen slechts enkele weken was een getalenteerd persoon bekend als ‘stacksmashing‘verdiepte zich in de systeemcode en bedacht hoe je de klassieke first-person shooter van id Software kunt krijgen DOOM up and running.

Hoewel de resultaten niet bepaald mooi waren, was het nog maar het begin. Dezelfde hacker – nogmaals, met de hulp van collega-coder Konrad Beckmann – heeft nu wat meer retro-klassiekers in gebruik genomen zoals het origineel Pokémon, De legende van Zelda, Super Mario Bros. 3 en Tegen. Kijk hieronder eens:

Op dit moment krijgen ze deze andere retro-titels die aan de Super Mario Bros. Game & Watch werken, is niet bepaald eenvoudig. Je moet natuurlijk wel open het systeem fysiek om meer ROM-bestanden toe te voegen en zelfs dan heb je de hulp van aangepaste hardware en een aantal speciale tools nodig.

Dezelfde hacker, stacksmashing, zegt dat ze een volledige gids willen publiceren over het ontgrendelen van Game & Watch.

Ben je onder de indruk van al deze spellen die op de nieuwste hardwarerelease van Nintendo draaien? Vind je dat het systeem een ​​bibliotheek met games had moeten bevatten in plaats van slechts één? Deel hieronder uw mening.

READ  Een nieuwe releasedatum van Pokémon Snap voor de Nintendo Switch is aangekondigd
Written By
More from Lesley Curry

Facebook wordt ook aangepakt door Apple, Epic Games is niet de enige – One More Thing

Apple heeft voorkomen dat Facebook-gebruikers meldden dat de iPhone-maker een toeslag van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *