Xbox Series X-voorraad: koop de Xbox Series X / S bij GameStop op Black Friday

Als je op de dag van de lancering de Xbox Series X of de Xbox Series S alleen digitaal hebt kunnen kopen, Zwarte vrijdag misschien wel een van de beste kansen om er voor het einde van het jaar een te bemachtigen. Een handvol grote retailers hebben de Xbox Series X en Series S deze week tijdens hun Black Friday-uitverkoop bijgevuld, maar ze zijn online sneller uitverkocht dan de meeste shoppers de pagina’s zelfs kunnen laden. Zoals verwacht, wordt de Xbox Series X-voorraad van vanavond opnieuw aangevuld bij Walmart, die live ging om 18:00 PT / 21:00 ET, uitverkocht in ongeveer twee minuten. Lees verder voor meer informatie over waar u deze feestdagen een Series X of Series S kunt kopen. We zullen dit verhaal bijwerken naarmate we meer te weten komen over herbevoorrading en andere mogelijkheden om voor de feestdagen een next-gen Xbox te kopen.

Voor al het andere hebben we algemene Black Friday-tips en andere essentiële informatie (zoals openingstijden van winkels) in onze gids voor de beste Black Friday-deals, plus een overzicht van hoge interesses Black Friday-advertenties. Walmart, Target, Best Buy en andere grote retailers bieden dit jaar enorme online besparingen, dus mis het niet.

Black Friday 2020 Xbox Series X / S aanvullen

Nadat Xbox Series X en Series S op de lanceringsdag uitverkocht waren, hebben retailers zich voorbereid op hun volgende grote aanvulling op Black Friday. Verschillende winkels hebben bevestigd dat ze de Xbox Series X en S deze week beschikbaar zullen hebben voor aankoop, en hoewel de meeste bestellingen online houden, zal er ten minste één – GameStop – in de winkel beschikbaar zijn. Hier kun je de Xbox Series X of Xbox Series S vinden tijdens Black Friday-week.

Walmart Xbox Series X Restock (uitverkocht)

  • Datum: Woensdag 25 november (vandaag)
  • Tijd: 18.00 uur PT / 21.00 uur ET
  • Waar: Online

Walmart’s Black Friday-uitverkoop ging woensdagavond live, net als de langverwachte PS5 en Xbox Series X-aanvulling. Beide consoles waren vrijwel onmiddellijk uitverkocht en we weten niet zeker of Walmart er nog meer zal krijgen.

READ  Xbox Game Pass verliest twee Kingdom Hearts-games

GameStop Xbox Series X bijvullen

  • Datum: Vrijdag 27 november
  • Tijd: Winkels zijn open om 07.00 uur
  • Waar: Alleen in winkels

In GameStop’s Black Friday-advertentie, onthulde de gamesverkoper het zal de Series X en S alleen op Black Friday in de winkels hebben (27 november). Elke winkel heeft bij opening minimaal twee Series X-eenheden, maar verwacht niet dat ze veel meer zullen hebben dan dat. Hoewel in een persbericht de beschikbaarheid van de “Xbox Series X / S” wordt genoemd, is het onduidelijk of er ook minimaal twee Series S-eenheden per winkel zullen zijn, en desgevraagd weigerde de winkelier om meer details te delen dan wat er in zijn Black Friday-advertentie . GameStop-winkels gaan op Black Friday om 07.00 uur lokale tijd open en je wilt van tevoren contact opnemen met je lokale winkel voor beschikbaarheid. Omdat dit een van de weinige manieren is om een ​​systeem in 2020 in de winkel te krijgen, raden we aan om er heel vroeg te zijn – en met een masker. De aanhoudende COVID-19-crisis maakt persoonlijk winkelen een groter risico, dus wees voorzichtig als u besluit om er persoonlijk heen te gaan.

Target Xbox Series X bijvullen

Het is onduidelijk of Target de Xbox Series X op Black Friday zal hebben. Target’s Black Friday 2020-advertentie vermeldt alleen de restock op de lanceringsdag en verwijst niet naar beschikbaarheid later deze maand.

Best Buy Xbox Series X bijvullen

Best Buy heeft zijn plannen voor het aanvullen van Xbox vaag gehouden. De winkel kondigde aan het zal tot 2021 geen Xbox Series X- of Series S-eenheden in fysieke winkels hebben, maar hoewel de Black Friday-advertentie de Xbox Series X laat zien, wilde de verkoper de beschikbaarheid tijdens het evenement niet bevestigen. In plaats daarvan vertelde het GameSpot dat de Xbox Series X / S te koop zal zijn op BestBuy.com wanneer er eenheden beschikbaar zijn. We hebben consoles van de volgende generatie zonder veel waarschuwing op de website van Best Buy zien verschijnen, dus misschien moet je het gewoon op het juiste moment controleren.

READ  Feds nemen Xbox over, elektronica van een man uit West Springfield die veroordeeld is in een zaak van seksueel misbruik van kinderen

Xbox Series X-wederverkopers

Als u herbevoorrading mist bij de grote retailers, zoals resellersites zoals StockX hebben voldoende eenheden beschikbaar, maar wees bereid om meer te betalen dan de catalogusprijs. Op dit moment vragen kopers ongeveer $ 380 voor de Series S en $ 730 voor de Series X. Als je bij een wederverkoper koopt, zorg er dan voor dat de Xbox-console die je koopt het juiste type stekker heeft voor jouw regio.

Geen enkele andere winkelier heeft specifieke plannen gedeeld voor het aanvullen van de Xbox op Black Friday en daarna. Zorg dat je volg ons op Twitter @GameSpotDeals voor de nieuwste updates over de beschikbaarheid van Xbox. In de tussentijd kun je onze Xbox Series X recensie voor onze console-impressies en meer details.

Waar kan ik de Xbox Series X bestellen?

Xbox-serie X

Waar kunt u de Xbox Series S kopen

Xbox-serie S.
Xbox-serie S.

Waar kun je nu accessoires voor de Xbox Series X / S kopen

De nieuwe Xbox draadloze controllers die naast de Xbox Series X en Series S verschijnen, zijn verkrijgbaar in Carbon Black, Robot White en Shock Blue. Ze hebben een meer ergonomisch ontwerp; gestructureerde handgrepen op de bumpers, triggers en achterkant van de behuizing; en een door Elite-controller geïnspireerde hybride D-pad voor verbeterde precisie. De bijgewerkte controllers hebben ook een nieuwe geïntegreerde Share-knop voor het vastleggen en opnemen van gameplay-momenten.

Op zoek naar meer deals voor Xbox-consolegames en accessoires? Bekijk onze gids voor de beste Black Friday Xbox-deals voor de beste prijzen voor nieuwe Xbox-controllers, headsets, games, cadeaubonnen en meer.

Xbox Series X-games en abonnement

Microsoft pusht zijn Xbox Game Pass-abonnement voor next-gen, dat toegang geeft tot een enorme, roterende bibliotheek met games voor een maandelijks bedrag, inclusief de mogelijkheid om first-party games zoals Halo Infinite op de eerste dag te spelen. Je kunt nog steeds een aantal van de grootste games voor Xbox Series X en Series S reserveren.

Written By
More from Vanessa Hale

Wat is er nieuw in juni 2021 voor Xbox Live Gold-leden?

Londen, Engeland – 11 juli: een klant speelt Xbox xCloud in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *