De Switch zet zijn bestverkopende reeks voort, maar de PS5 verdient meer geld

Nintendo Switch Hij blijft het erg goed doenVolgens game-analistenbureau The NPD Group zijn de meeste exemplaren van een andere spelconsole in januari in de VS verkocht. Maar Sony’s PlayStation 5 bleef vorige maand meer geld verdienen, ondanks het beperkte aanbod.

Volgens een NPD-rapport van januari was de Switch het best verkochte hardwareplatform per verkochte eenheid in januari – het hoogste platform in die maand sinds de Nintendo Wii in 2010. Desondanks behaalde Sony’s console van de volgende generatie de hoogste totale omzet in dollars. voor januari, waarmee het vorige record van de Nintendo Wii in 2009 werd verbroken.

Er zijn een paar redenen waarom de Switch meer eenheden heeft verkocht, maar minder geld heeft verdiend dan de PS5. Met name de PS5 begint bij $ 100 meer dan de Switch, waarbij de PS5 alleen voor $ 400 wordt verkocht en het drive-model voor $ 500.

De PS5 is nu bijna drie maanden uitgebracht, net als de Xbox Series X / S, de PS5 Het was Extreem Moeilijk te kopenOmdat detailhandelaren meestal online verkopen vanwege ernstige tekorten aan voorraden. Omdat er geen tekenen zijn dat retailers de PS5 binnenkort in winkels verkopen vanwege de aanhoudende pandemie, is de enige manier waarop je de PS5 in een winkel kunt kopen, wachten tot er weer een nieuwe golf van PS5-herbevoorrading online komt. Maar als ze dat doen, zijn ze meestal binnen enkele minuten uitverkocht, en de sterke cijfers van Sony voor deze maand geven aan dat ze zo snel mogelijk de voorraad doorlopen. Het NPD-rapport verwijst niet naar de nieuwe Xbox-consoles van Microsoft.

READ  255 restaurants en 37 Michelinsterren: maak kennis met een Amerikaan die een jaar op weg was door Singapore

Het Nintendo-systeem is ook getroffen door de epidemie, aangezien de Switch vorig voorjaar wat moeilijk te vinden was, maar de voorraden zijn sindsdien relatief gezond gebleven. De Switch heeft ook het aanvullen van de basisconsole en verschillende pakketten gezien, waaronder beperkte releases zoals de nieuwe versie Mario-pakket‚Äč

Written By
More from Lesley Curry

iOS 14.3 maakt van de iPhone 12 Pro en Pro Max nog betere camera’s

Als je een iPhone 12 Pro of 12 Pro Max hebt en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *