De nieuwe Stellaris DLC-functie brengt de Clone Wars-ficties dichter bij de realiteit

Of je sterft als held, of je leeft lang genoeg om een ​​slechterik te worden. De volgende uitbreiding van de onlangs aangekondigde Stellaris – Nemesis – is bedoeld om spelers als nooit tevoren te testen. De ontwikkelaars gingen vorige week Meer details Met betrekking tot wat “crises” met zich meebrengen in ieders favoriete grootse strategiespel voor de ruimte, waar je in plaats van je te verzetten tegen het eindspel, gewoon kunt Worden Deze vijand zelf.

Bij Het ontwikkelaarsdagboek van deze weekDe ontwikkelaars legden meer uit over de keerzijde van de uitbreidingsmunt: een trustee worden. Hoewel het besturen van de ruimte als een echte galactische superschurk leuk klinkt, zullen veel mensen genieten van de Force Imagination om de Great Defender te zijn, en nu zijn er ook mechanismen voor.

Zodra de Hongaarse gemeenschap zich bewust wordt van elkaar en de vorming van de galactische raad, kan elk lid van de raad gekozen worden om de officiële “bewaker” van de hele melkweg te worden. AI zal waarschijnlijk al over een dergelijke beslissing stemmen als er zich een echte crisis voordoet, zoals de inhoud van de laatste game of een diefcrisis. Iedereen die als keeper wordt gestemd, heeft drie belangrijke gebieden met speciale krachten om mee te spelen.

De bewaarder kan invloed uitoefenen op toekomstige beslissingen die de Senaat daadwerkelijk bereiken, en kan zelfs de stemming vroegtijdig beëindigen. Er zijn veel beslissingen van voogden die kunnen worden genomen, en tot slot kan een regent een Hongaarse verdedigingsmacht vormen – vergelijkbaar met de manier waarop de vloten van de Unie opereren – onder de controle van degene die alleen de voogd is.

Het meest interessante deel van de informatie staat echter aan het einde van het dagboek, met de volgende regel (die ons verzekert): “Nadat u de crisis op wonderbaarlijke wijze in de vergetelheid hebt gebracht, is het niet langer nodig om u als trustee te dienen, en de machten die de leiding hebben gekregen. Hij kan Wordt geretourneerd. “

READ  Hier zijn de nieuwe pc- en RTX-specificaties van Cyberpunk 2077

Eindelijk kun je schreeuwen: “Ik A.m De Senaat ‘staat op je scherm omdat je weigert je noodbevoegdheden te herstellen, en gelukkig is er geen vervelende grap die permanent om je kan rouwen en desinfectie vereist is. Oorlogen genaamd Fallen Republic We hopen dat ze goed kunnen profiteren van deze nieuwe mechanica.

Koop nu: Het is nooit te laat om erin te springen Stellaris

Stellaris: Nemesis heeft momenteel geen releasedatum, maar het zal voor pc worden vrijgegeven via stoom- En de Paradox winkel

Afbeelding tegoed: SW Fallen Republic

Written By
More from Max Mcgee

Breakout-modus komt naar de kaart van het Call of Duty Cold War-sanatorium

Call of Duty: Black Ops – Cold War ziet deze week een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *