De The Hacker Mind-podcast van ForAllSecure heeft 10.000 downloads bereikt

The Hacker Mind gaat over het profiteren van de geheime wereld van hacken en het ontdekken van de vaardigheden die nodig zijn om de kost te hacken. We hebben verhalen verweven over opmerkelijke hackers zoals Ulum viezerikEn de STÖKEn leden van Plaid Parliament of Pwning om te laten zien dat ze allemaal naast het goede werken en helemaal niet lijken op de negatieve stereotypen die je in de media ziet. ” Robert Voss, CISSP en gastheer van The Hacker Mind.

In een andere ringSluit je aan bij Vamosi, een white-hat-hacker en een beveiligingsman, Kabelaansluiting, Om te praten over Qlocker ransomware hack. In 2017 werd Cable voor het eerst erkend als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden toen het de eerste plaats won in de DoD’s Hack the Air Force Challenge. Sindsdien heeft het vele prijzen gewonnen, zoals het worden genoemd De 25 meest invloedrijke tieners van 2018 staan ​​in TIME magazine zij aan zij Billie Ellish En de Millie Bobby Brown. Momenteel student bij Stanford universiteit, Kabel gelanceerd Stanford Bug Bounty startte zijn eigen bedrijf Lightning Security en werkt samen met de Digital Defense Service.

Toekomstige gasten zijn onder meer LiveOverflow, Youtuber, hack-fluencer, Harrison Green, Een opkomende hacker en liefhebber bij CTF, met meer als we naar Hacker Summer Camp gaan Las vigas Eerste week van augustus.

Volg de geest van de hacker
Twitter: https://twitter.com/Th3H4ck3rm1nd

Over ForAllSecure
ForAllSecure is opgericht met een missie om ‘s werelds software veilig te maken. Gebruikmakend van gepatenteerde technologie uit een decennium van onderzoek naar Carnegie Mellon UniversiteitForAllSecure biedt een geavanceerde oplossing voor fuzz-testen. De Fortune 1000-luchtvaart-, automobiel- en hightechbedrijven werken samen met ForAllSecure om schaalbare, onafhankelijke beveiligingstests uit te voeren die gelijke tred houden met de toenemende ontwikkelingssnelheden en implementatiefrequenties. DARPA noemde ForAllSecure de winnaar van de Cyber ​​Grand Challenge, en MIT Technology Review noemde ForAllSecure in de lijst van 50 slimste bedrijven. Ga naar http://www.software.com/index.aspx voor meer informatie over het efficiënt en effectief beveiligen van bedrijfskritische software. www.forallsecure.com

READ  Online mobiele gamemarkt 2020 Opkomende trends, vraag, groei

Media contact
Chelsea Mastillac
ForAllSecure, Inc.
[email protected]

BRON ForAllSecure, Inc.

Gerelateerde Links

https://forallsecure.com/

Written By
More from Eda Greene

Hoe een trage download in Genshin Impact op te lossen – Gadget Headline

Genshin Impact is een geweldige game ontwikkeld door miHoYo, die bekend staat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *