De update van de volgende generatie van Elder Scrolls Online is een week vertraagd

Bethesda heeft aangekondigd dat de update van de volgende generatie voor Elder Scrolls Online over een week zal worden uitgebracht.

De ontwikkelaar deed dat in één Blogpost. The Elder Scrolls Online: Console Enhanced zou op 8 juni uitkomen, maar zal nu op 15 juni verschijnen.

Bethesda merkt op dat de release van de volgende generatie uit voorzorg is uitgesteld. Volgens het bedrijf zou de update niet tegelijk met Update 30 (Blackwood) moeten verschijnen. Toen dit gebeurde, kon ik me niet genoeg concentreren op beide updates.

The Elder Scrolls Online krijgt op 8 juni een uitbreiding in de vorm van Blackwood, terwijl spelers naar Oblivion reizen. Het verhaal speelt zich echter achthonderd jaar vóór de gebeurtenissen van The Elder Scrolls 4: Oblivion af. In de New Territory moeten MMO-spelers ontdekken wat de slechterik Mehunes Dagon gaat doen en waarom de Longhouse Emperors een deal hebben gesloten met de Devil.

De versies van de PS5- en Xbox-serie draaien met 60 frames per seconde in de prestatiemodus. Er is echter ook een Fidelity-modus, waarbij de game 30 frames per seconde en een resolutie van 4k draait. Bovendien kunnen spelers meer details zien in de afstand, worden ook de laadtijden sterk verbeterd en worden allerlei grafische verbeteringen doorgevoerd.

Zoals eerder aangekondigd, kunnen eigenaren van de PS4- of Xbox One-versies van mmorpg de nieuwe versie gratis downloaden.

READ  De augustus-update voor Samsung Galaxy Note 9 is klaar
More from Madison Garrett

Coronavirus pauzeert voetbalactiviteiten in Maryland, annuleert wedstrijd Ohio State

De voor zaterdag geplande voetbalwedstrijd van de University of Maryland tegen Ohio...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *