De toekomst van gamemedia is hier, en het is sociaal

De WASD-openingsceremonie is gekomen en gegaan, maar het leeft nog steeds voort in ons hart – evenals in dat van ons Youtube kanaal, waar we alle geweldige gesprekken uploaden die eerder deze maand plaatsvonden op het PCGamesN-podium in Tobacco Dock in Londen. bij deze, de spellen Video-editor Muradin Abdo en journalist en Snapchat-editor Imogen Donovan bespreken hoe ze gamemedia vooruit helpen door middel van sociale en korte video’s.

Natuurlijk bewonderen we de goede oude mond-tot-mondreclame hier bij PCGamesN, maar sociale media zijn geëxplodeerd met nieuwe manieren om over games te praten en het publiek te bereiken. GAMINGbible is een pionier op het gebied van gaming-media op platforms als TikTok, Snapchat en Instagram, en heeft miljoenen volgers verzameld die graag de volgende post willen zien.

In hun talk legt de redactie uit dat het niet zo eenvoudig is om op elk social media platform actief te zijn. Verschillende sociale-mediaplatforms hebben hun eigen formaten en eigenaardigheden, en het is belangrijk om te begrijpen hoe elk van hen werkt als u uw impact en bereik wilt maximaliseren.

Hier is de volledige discussie:

Bekijk voor meer informatie van WASD deze talk van verschillende veteranen uit de branche over de toekomst van game-ontwikkeling, of geniet van deze chat met verschillende BAFTA-bekroonde indie-ontwikkelaars over wat hun games speciaal maakt.

READ  Kan mobiel gamen met 5G gaming-hardware vervangen? We zijn niet zeker
Written By
More from Max Mcgee
De uitgever van Sinking City verdedigt zijn beslissing om een ​​”geremasterde” versie van het spel op Steam te zetten
een onenigheid Tussen ontwikkelaar Frogwares en uitgeverij leidde Nacon tot de verwijdering...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *