Epic’s gratis spel van de dag is een moderne klassieke RPG

Het is kerstavond en Epic blijft gratis gamecadeaus weggeven voor de feestdagen met een RPG die is geïnspireerd op pc-fantasieklassiekers zoals Baldur’s Gate en Neverwinter Nights. Het is Pathfinder: Kingmaker, het uitgestrekte avontuur van Owlcat door gestolen land met behulp van de krachtige Pathfinder-spelregels.

Pathfinder: The Kingmaker kwam uit in 2018, na een succesvolle Kickstarter-campagne het jaar ervoor. Het heeft sindsdien verschillende gratis uitbreidingen en een uitgebreide gratis “Enhanced Edition”-release gezien, die allemaal nieuwe races, metgezellen, uitrusting en opties aan de mix hebben toegevoegd. Het leunt zwaar op het Pathfinder-rollenspelsysteem en geeft je een indrukwekkend scala aan spreuken en andere mystieke vaardigheden om in gevechten te gebruiken.

Je hebt ook genoeg mogelijkheden om het te gebruiken, omdat er veel wordt gevochten in de kerkers van Kingmaker. Je zult je zorgvuldig op deze avonturen willen voorbereiden, want als je diep in de lagere niveaus van een geheim ondergronds bolwerk geen voorraden meer hebt, betekent dit meestal een doodvonnis. Gelukkig heb je genoeg opties als het gaat om het vullen van je feest, en als je klaar bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan, voegen DLC-pakketten geweldige kerkers en personages toe aan de mix.

Het “Kingmaker” -gedeelte in de titel komt van de managementlaag van de baronnen, waardoor je nieuwe gebouwen op je eigendom moet bouwen om adviseurs in te huren – er is bijna een Crusader Kings-lite-element in dit deel, wat een leuke manier is om uit elkaar te vallen als en nieuwe avonturen te introduceren.

U kunt uw exemplaar van knippen Pathfinder: Kingmaker klaar op Epic vandaag. Je hebt tot 25 december om 8 uur PT / 11.00 uur ET / 16.00 uur GMT.

READ  World of Warcraft is dit weekend gratis te spelen

{“Planner”: {“Pagina: {“Content”:{“Titel: “Free Game of the Day van Epic is een moderne klassieke RPG”, “Genre: “Nieuws”, “Categorie”: “pathfinder-kingmaker.” }, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Owlcat Games”, “genre”: “Indie”, “title”: “Pathfinder: Kingmaker”, “genres”:[“Indie”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
De geweldige Sim Settlements-mod voor Fallout 4 krijgt een vervolg
Een van de coolste Fallout 4-mods ooit gemaakt-degene die we verkozen tot...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *