De toekomst waar je van droomde debuut trailer

over

Pas op voor de zielsbewoner van dit appartement, Zashiki Warashi, en leid haar naar een mooie toekomst!

Is Sachi Usui jouw toekomst?

Kruip in de huid van Zashiki-Warashi, de huisgeest die geluk kan brengen, en sluit je aan bij het leven van Sachi (ook al kan ze je niet zien). Je zult enkele van haar meest kwetsbare momenten zien en je zult geen andere keuze hebben dan af en toe in te grijpen, maar dit alles zal haar wijzen op een mooie toekomst!

Geef haar thuis begeleiding en help haar op verschillende manieren haar normen te ontwikkelen. Je oriëntatie bepaalt uiteindelijk de toekomst waar je naartoe gaat. Er wachten in totaal 20 paden op Sachi, en het is aan jou om haar te helpen ze te vinden!

■ verhaal

De economie zit in een dip, de arbeidsmarkt is een vruchteloze toendra en Sashi Usui is een studente temidden van dit alles.

Het is bijna tijd om haar volgende stap als volwassene te zetten door werk te zoeken, maar ze brengt haar luie dagen door, onzeker over wat ze zal worden. Ze kreeg echter ineens te horen dat het bestaande gebouw gesloopt zou worden en dat ze genoodzaakt zou zijn op zoek te gaan naar iets nieuws.

Sachi’s zoektocht leidt haar naar een oude woning die onlangs is gerenoveerd en geen bijzondere eigenschappen heeft behalve… “Resident Deity”?!

Het appartement ziet er verdacht uit, maar ze beweegt toch in de hoop te profiteren van de macht van de inwonende godheid.

READ  De schamele nieuwe iMac-poortselectie voorspelt niet veel goeds voor de volgende MacBook Pro

Zal haar nieuwe huis Zashiki Warashi Sachi Usui van een eentonig studentenleven naar de toekomst leiden waar ze altijd van heeft gedroomd?!

■ karakter

Sachi Usui (met de stem van Yuki Takada)

 • Hoogte: 159 cm (5’2″)
 • Gewicht: 45 kg (99,2 lb)
 • B: 85 cm (33,4 inch, maat D)
 • W: 57 cm (22,4 inch)
 • h: 84 cm (33″)

Een studente weet niet welke weg te nemen in de toekomst.

Haar vorige appartement wordt gesloopt, dus trekt ze tijdelijk in een kamer onder toezicht van stagiaire Zashiki Warashi.

Ze is gemiddeld in alles wat denkbaar is, en een rustige optimist. Ondanks haar over het algemeen verschrikkelijke geluk, zijn haar persoonlijkheid en toekomstperspectieven helder en positief.

■ systeem

Vind handige items en teken Sachi met het geluid van je bel!

Sachi Usui’s kamer staat vol met items die haar parameters kunnen veranderen. Zoek ze en bel aan om Sachi naar ze toe te lokken. Wanneer je dit item gebruikt, zul je een soort verandering ervaren! De items die beschikbaar zijn voor gebruik veranderen per klas, dus onderzoek elke keer zorgvuldig. Haar normen zullen uiteindelijk de weg openen naar haar toekomst!

 • Kijk goed in de hele Sachi-kamer naar speciale items! Als u het gebruikt, kan het bepaalde parameters verlagen of verhogen.
  • Sachi ontspant met een elektrische stimulator!
  • Lezen maakt het intellectueler!
  • Goed voor jezelf zorgen is essentieel voor een mooie en hoopvolle toekomst!
  • Saatchi werpt een blik in de koelkast – je kunt tenslotte niet vechten voor wat je wilt op een lege maag!
READ  Sony onthult meer details over de geheime Vision-S sedan - TechCrunch

Soms zal Sachi niet op haar hoede zijn.

Sashi Usui, de bewoner van dit appartement, kan de speler niet zien. Dit geeft je de kans om te zien hoe ze haar dagelijkse leven thuis leidt, en ook om een ​​glimp op te vangen van haar onbewaakte leven en van enkele van de meer gevaarlijke situaties.

Er is een tijdslimiet voor elke les, dus blijf niet alleen zitten staren – zorg ervoor dat je je concentreert op het vinden van de items die je nodig hebt om jezelf te verbeteren! Ik begreep je?!

Om de een of andere reden kunnen haar kleding, kapsel en ondergoed naar wens worden veranderd!

Behaal bepaalde doelen om nieuwe haar- en kledingmogelijkheden te ontgrendelen! De kleding heeft geen invloed op haar normen, dus kleed haar aan met je favoriete look!

 • Pak + knotje
 • Oversized overhemd + haarelastiekje
 • sexy trui + paardenstaart

Er zijn in totaal 20 eindes, elk gebaseerd op de laatste Sachi-criteria. Kun jij haar naar de toekomst leiden waar ze van droomde?

Bekijk de trailer hieronder.

Written By
More from Lesley Curry
De volgende grote correctie van Cyberpunk 2077 werd vertraagd door de hack van CD Projekt
Projekt Red CD gecorrigeerd en gerepareerd Cyberpunk 2077 Sinds de tumultueuze lancering...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *