De Tomb Raider Reboot Trilogy is momenteel beschikbaar op pc via de Epic Games Store

Nu 2021 en de feestdagen ten einde lopen, heeft de Epic Games Store een nieuwe kijk. Tot 6 januari zijn Tomb Raider: Game of the Year Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition gratis voor iedereen met een Epic Games-account.

De Epic Games Store die gratis games aanbiedt, is niets nieuws zoals elke week, maar Dit laatste cadeau in 2021 is iets bijzonders Omdat het de complete Tomb Raider reboot-trilogie biedt aan iedereen met een Epic Games-account. geen verplichtingen.

Gezien de huidige prijzen die in de Epic Games Store voor deze games worden vermeld, zou je $ 90 willen besparen door ze op deze manier aan je verzameling toe te voegen.

Aanbieding eindigt op 6 januari om 11 uur, Dus eerst naar de winkel Als je de prestigieuze trilogie wilt proberen die Lara Croft vanaf 2013 terugbracht naar moderne consoles.

In onze recensie van Tomb Raider zeiden we dat het “een fantastische actiegame is die een nieuwe emotionele dimensie geeft aan een van de meest duurzame iconen van gaming en het samen met Nathan Drake weer bovenaan de hiërarchie van gamehelden plaatst.”

In onze Rise of the Tomb Raider-recensie zeiden we: “Nogmaals, het is Lara zelf die de show steelt, haar complexe ambities en sterke vastberadenheid om nieuwe kanten te laten zien van een personage dat heel goed is uitgegroeid van overlevende tot de meest verbazingwekkende actieheld in de hedendaagse videogames.”

READ  Bloober Team ontkent Silent Hill-geruchten, maar ontkent niet dat het Silent Hill heeft gedaan

In onze Shadow of the Tomb Raider-recensie zeiden we: “Met een verhaal dat erin slaagt om naar tevredenheid de grens te bewandelen tussen high-concept fun en real-world karakterverkenning, sluit Shadow of the Tomb Raider Lara’s reis af die begon in 2013 en overtuigend vertrekt zoals ze is op een plek die eruitziet als waar ze was toen we haar meer dan 20 jaar geleden voor het eerst leerden kennen.”

Als je deze games nog niet hebt gespeeld, geeft dit je ook de kans om bij te praten voor de volgende, momenteel onaangekondigde Tomb Raider-game van Crystal Dynamics, waarin de studio de schema’s van de originele Core Design-games en reboots zal “consolideren”. De trilogie begon in 2013.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Max Mcgee
Sushmita Sen’s broer Rajeev Sen vertelt over zijn Bollywood-debuutfilm
Sushmita Sens-broer Rajeev Sen is helemaal klaar om zijn Bollywood-debuut te maken...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *